ΗΠΑ: Βρήκε ζωντανό τον γάτο του στα συντρίμμια 9 ημέρες μετά τον ανεμοστρόβιλο


Εννέα ημέρες αφότου ένας ανεμοστρόβιλος κατεδάφισε την επιχείρησή του στο κέντρο του Μέιφιλντ του Κεντάκι, ο Σόνι «Χοτ» Γκίμπσον στεκόταν στα ερείπια όταν νόμιζε ότι άκουσε ένα αχνό νιαούρισμα.

Αμέσως αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του ότι ο γάτος του γραφείου του, ο Μάντιξ, που δεν τον είχαν δει από τότε που ξέσπασαν οι καταιγίδες, ήταν ζωντανός. Ο Γκίμπσον είπε ότι είχε προσπαθήσει να βρει τον γάτο, αλλά τα είχε παρατήσει μετά από λίγες μέρες. «Δεν ξέρω πώς οτιδήποτε θα μπορούσε να είχε επιζήσει όχι μόνο από τον ανεμοστρόβιλο, αλλά και από την καταστροφή που προκάλεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Γκίμπσον στεκόταν στα ερείπια το απόγευμα της Κυριακής όταν άκουσε τον θόρυβο. «Νόμιζα ότι άκουσα ένα νιαούρισμα και πίστεψα ότι ήταν παιχνίδι του μυαλού μου. Έτσι φώναξα το όνομά του και εκείνος νιαούρισε ξανά», είπε ο Γκίμπσον.

Τότε, ζήτησε από εργαζόμενούς του να τον βοηθήσουν να βρει τον γάτο. Λίγο αργότερα, βρήκαν τον Μάντιξ σε μία τρύπα κάτω από τα ερείπια. «Ήταν απλά απίστευτο το συναίσθημα όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου. Αν οι γάτες έχουν πραγματικά εννέα ζωές, πιθανότατα εξάντλησε περίπου οκτώ από αυτές σε αυτό το διάστημα των εννέα ημερών», υπογράμμισε.

Εκτός του ότι ήταν πολύ πεινασμένος και διψασμένος, ο Μάντιξ βγήκε από τα συντρίμμια αλώβητος. Ο Γκίμπσον είπε ότι πήρε τον Μάντιξ στο σπίτι, όπου θα ζήσει εκεί την υπόλοιπη ζωή του. «Είναι ευλογία για τους ανθρώπους να ακούν την ιστορία, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι σπουδαία πράγματα μπορούν να προκύψουν από τρομερές καταστάσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ