Συναγερμός στη Βρετανία: Ένοπλος εισβολέας συνελήφθη στους χώρους του κάστρου Ουίνδσορ


Βρετανία: Συνελήφθη ένας 19χρονος ένοπλος που μπήκε στους χώρους του κάστρου Ουίνδσορ – Εκεί έκανε Χριστούγεννα η βασίλισσα Ελισάβετ

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν ένοπλο ο οποίος εισέβαλε σήμερα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων η βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είναι ένας 19χρονος ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της καταπάτησης προστατευόμενης τοποθεσίας και της κατοχής επιθετικού όπλου.

Ο ύποπτος δεν κατάφερε να μπει σε κανένα κτήριο αφού η ασφάλεια σήμανε μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που μπήκε στον χώρο. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκαν για το περιστατικό και δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό.

«Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για παραβίαση ή παραβίαση προστατευόμενου χώρου και κατοχή όπλου. Αυτή τη στιγμή παραμένει υπό κράτηση», δήλωσε η επιστάτης Rebecca Mears.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι διαδικασίες ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο του άνδρα στους χώρους και δεν μπήκε σε κανένα κτήριο. Μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος για το κοινό». συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ