Τα εγκλήματα που «μαύρισαν» τα Χριστούγεννα – Μαζικές δολοφονίες και ο Άγιος Βασίλης… φονιάς


Μπορεί τα Χριστούγεννα να θεωρούνται… Άγιες Ημέρες ωστόσο μερικά εγκλήματα κατάφεραν να τα «πνίξουν» στο αίμα!

Το έγκλημα σαν πράξη, αυτό καθεαυτό, είναι σοκαριστικό. Αν, ωστόσο, προσθέσουμε και τις μέρες των Χριστουγέννων στην αιματηρή εξίσωση, τότε αυτόματα γεννιούνται… ιστορίες τρόμου!

Το Newsbomb.gr «βουτάει» στα σκοτεινά νερά του παρελθόντος και σας παρουσιάζει τα εγκλήματα που συγκλόνισαν τις ημέρες των εορτών, με δολοφονίες που ούτε ο πλέον νοσηρός νους δεν μπορεί να συλλάβει…

Ποιος σκότωσε την JonBenét Ramsey;

Ανήμερα Χριστουγέννων 1996 και η είδηση της δολοφονίας της εξάχρονης JonBenét Ramsey προκαλεί σοκ.

Η εξάχρονη με το αγγελικό πρόσωπο, η οποία μάλιστα είχε πάρει και μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς εντοπίστηκε στραγγαλισμένη ενώ έφερε και πολλά τραύματα στο κεφάλι. To πανέμορφο κορίτσι αγνοούνταν μια ημέρα με τον πατέρα της να την βρίσκει δολοφονημένη στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας, στο Boulder του Κολοράντο.

Οι ιατροδικαστές θα ανακαλύψουν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ στο εσώρουχό της θα εντοπιστεί DNA το οποίο όπως θα διαπιστωθεί αργότερα δεν ανήκε σε κανένα από τα μέλη της οικογένειας.

Οι Ramsey πάντως από την πρώτη στιγμή θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των υπόπτων της αστυνομίας, με τους ίδιους να μην παραδέχονται ποτέ πως είχαν κάποια ανάμειξη στην υπόθεση της δολοφονίας της μικρής JonBenét.

O εξορκισμός που κατέληξε σε δολοφονία

Τα Χριστούγεννα του 2010 στο Λονδίνο ο 15χρονος Kristy Bamu βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια μπανιέρα του και έφερε πάνω του 130 διαφορετικά χτυπήματα. Το μπάνιο και το σαλόνι ήταν γεμάτο από το αίμα του. Ο νεαρός είχε επισκεφθεί την αδερφή του, Magalie , για τα Χριστούγεννα.

Ο άτυχος Kristy

Όμως η αδερφή του πίστεψε εξαιτίας του συντρόφου της,Eric Bikubi, ότι ο νεαρός είχε καταληφθεί από δαίμονες. Στην…προσπάθειά τους να τον εξαγνίσουν, δημιούργησαν μέσα στο σπίτι το κέντρο βασανιστηρίων τα οποία οδήγησαν στον θάνατό τον Kristy, τον οποίο έπνιξαν μέσα στη μπανιέρα.

Έγκλημα στο χωριό του Άη Βασίλη

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν η 26χρονη Rebecca Johnson από τη Σκωτία, επισκέφθηκε τη Φινλανδία και σίγουρα δεν περίμενε όσα της επεφύλασσε η μοίρα.

Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που διοργάνωνε χριστουγεννιάτικες εκδρομές στη Λαπωνία και έτσι βρέθηκε στο ειδυλλιακό χριστουγεννιάτικο θέρετρο.

Η άτυχη Rebecca βρέθηκε μαχαιρωμένη 40 φορές, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα, που δήλωναν ότι είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από τον δολοφόνο της.

Η Rebecca και ο δολοφόνος της

Ο σύντροφος της κοπέλας, πρώην στρατιωτικός, Καρλ Φριμπλ, θεωρήθηκε αμέσως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της.

Ο Καρλ προσπάθησε να διαφύγει με ένα έλκηθρο και οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό μέσα στις χιονισμένες ερημιές. Βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα σχεδόν νεκρός από υποθερμία και τον Αύγουστο του 2017, παραδέχτηκε ότι αυτός είχε δολοφονήσει την Rebecca…

Το μακελειό της Βόρειας Καρολίνας

Ήταν ανήμερα Χριστουγέννων του 1929 όταν ο 43χρονος, Charlie Lawson δολοφόνησε τη σύζυγό και τα έξι από τα επτά παιδιά του στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο μόνος που θα γλιτώσει θα είναι ο μεγαλύτερος γιος του, 16 ετών, κι αυτό γιατί ο πατέρας του, προηγουμένως τον είχε στείλει σε μία δουλειά εκτός σπιτιού, ίσως επειδή γνώριζε πως λόγω την ηλικίας του θα μπορούσε να του χαλάσει το εφιαλτικό του σχέδιο.

Ο Lawson αφού σκότωσε την οικογένειά του με καραμπίνα στη συνέχεια εκτέλεσε και τα δυο σκυλιά ενώ στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Μόλις ένα παιδί κατάφερε να ζήσει…

Ο Άη Βασίλης… μακελάρης!

Ο 61χρονος δικηγόρος, Gabriel Cadis, επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Ένωσης της Γιάφα στο Ισραήλ, δολοφονήθηκε έξω από το ναό του Αγίου Γεωργίου, κατά τη διάρκεια παρέλασης για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Δράστης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ένας άνδρας ντυμένος με στολή Άη Βασίλη!

Έξι άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου, ενώ ανάμεσα στους υπόπτους βρίσκεται και ένας άνδρας που διεκδίκησε την προεδρία της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας και έχασε από τον Cadis.

Η δολοφονία του, πάντως, παραμένει μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστη.

Το πιο τρομαχτικό έγκλημα των Χριστουγέννων με 16 δολοφονίες

Ο Αμερικανός λοχίας Ronald Gene Simmons έχει μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που σκότωσε 16 άτομα μέσα σε μία εβδομάδα, τα Χριστούγεννα του 1987 στο Αρκάνσας.

Ο Simmons

Το πρωί της 22ης Δεκεμβρίου, σκότωσε πρώτη φορά τη σύζυγό του, Ρεμπέκα και τον μεγαλύτερο γιο του Τζέιν πυροβολώντας τους με πιστόλι και στη συνέχεια στραγγάλισε την 3χρονη εγγονή του Μπάρμπαρα.

Πέταξε τα πτώματα σε μια τρύπα που είχε αναγκάσει το γιο του να σκάψει προηγουμένως. Στη συνέχεια, ο Simmons περίμενε να επιστρέψουν τα άλλα παιδιά του στο σπίτι και μετά την άφιξή τους, τους είπε ότι είχε δώρα για αυτούς, αλλά ήθελε να τους δώσει ένα κάθε φορά.Τότε στραγγάλισε την κόρη του, τη 17χρονη Λορέτα και μετά τα άλλα 3 παιδιά του, Έντι, Μαριάν και Μπέκι.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 26 Δεκεμβρίου, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έφτασαν για την Χριστουγεννιάτικη επίσκεψή τους. Ο πρώτος που σκότωσε ο Simmons ήταν ο γιος του, Billy και η σύζυγός του Renata, ενώ στη συνέχεια επνίξε τον 20χρονο γιο τους, Τρα. Ο Simmons πυροβόλησε και σκότωσε την μεγαλύτερη κόρη του, Σίλα, την οποία είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο παρελθόν, και τον σύζυγό της, Ντένις Μακ Ντάλιτ. Στη συνέχεια, στραγγάλισε το παιδί που είχε αποκτήσει με την Σίλα, την επτάχρονη Sylvia Gail, και τελικά τον εγγονό του 21 μηνών Michael.

O Simmons και τα θύματά του

Ο Simmons τοποθέτησε τα σώματα ολόκληρης της οικογένειάς του, σε τακτοποιημένες σειρές στο σαλόνι. Όλα τα πτώματα ήταν καλυμμένα με παλτά, εκτός από τη Σίλα, η οποία καλύφθηκε από το καλύτερο τραπεζομάντιλο της Rebecca Simmons.

Μετά τις δολοφονίες, ο Simmons πήγε για ένα ποτό σε ένα τοπικό μπαρ, στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και πέρασε το υπόλοιπο βράδυ και την επόμενη μέρα πίνοντας μπύρα και παρακολουθώντας τηλεόραση, δίπλα στα πτώματα της οικογένειάς του.

Ο Simmons σκότωσε, επίσης, το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου 1987 τον υπάλληλο ενός δικηγορικού γραφείου καθώς και μια νεαρή γυναίκα, την Kathy Kendrick – η οποία τον είχε απορρίψει ερωτικά.

Καταδικάστηκε 16 φορές σε θάνατο και τελικά εκτελέστηκε στις 25 Ιουνίου 1990.

Οι φονικοί κουραμπιέδες

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 1965 σύσσωμη η οικόγενεια της Βασιλικής επρόκειτο να μαζευτεί στο σπίτι, όπως πρόσταζε η ημέρα. Η πόρτα χτύπησε δυνατά. Ο πατέρας της πήγε να ανοίξει, καθώς εκείνη είχε πεταχτεί να δει μια φίλη της. Ένα πακέτο κουραμπιέδες ήταν έξω από την πόρτα. Αυτό το πακέτο θα τον οδηγήσει λίγο αργότερα στο θάνατο μαζί με τις δύο εγγονές του.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν στο κουτί με τους κουραμπιέδες, επιχειρώντας να βρουν τον αποστολέα του δέματος, αλλά και τον λόγο που στοχοποίησε την οικογένεια της Βασιλικής, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε ξαφνικά τον πατέρα και τις ανιψιές της. Τελικά, το θανατηφόρο δέμα είχε σταλεί από την 40χρονη Ειρήνη. Η «φαρμακεύτρια», όπως θα την αποκαλέσει ο τύπος της εποχής αργότερα, διατηρούσε δεσμό με τον αρραβωνιαστικό της Βασιλικής.

«Φαίνεται όμως πως δε νοιαζόταν και πολύ για την κοπέλα. Τον είχαν σκλαβώσει τα θέλγητρα της σαραντάρας Ειρήνης και δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα» γράφεται στις εφημερίδες. Ο λόγος που ο 25χρονος Βασίλης δεν χώριζε την αρραβωνιαστικιά του, ήταν η προκαταβολή προίκας που είχε λάβει από τους γονείς της. Αν την χώριζε θα έπρεπε να επιστρέψει τις 40.000 δραχμές, αλλά είχε ήδη σπαταλήσει μέρος των χρημάτων. Η δίκη της «φαρμακεύτριας” ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1967 στο Κακουργιοδικείο της Πάτρας. Δεν ήταν μόνη στο εδώλιο, αφού είχε παραπεμφθεί και ο νεαρός Βασίλης για ηθική αυτουργία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ