Ανακήρυξε «νεκρό» τον Πάπα Φραγκίσκο: Επική γκάφα για παρουσιάστρια ειδήσεων – «Όλοι κάνουμε λάθη»


Ένα απίστευτο λάθος έκανε οn air η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ITV News: «Πέθανε» τον Πάπα Φραγκίσκο

Τον… θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ITV News, Κάιλι Πεντελόου.

«Η εορταστική ομιλία του Πάπα επικεντρώθηκε στις προσευχές του για το τέλος της πανδημίας. Είπε ότι τα εμβόλια πρέπει να διατίθενται σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», ανέφερε η δημοσιογράφος το βράδυ του Σαββάτου, προτού προσθέσει: «Ο θάνατός του ανακοινώθηκε… ε, με συγχωρείτε».

Η κάμερα έδειξε πόσο άβολα ένιωσε για το γεγονός πως «πέθανε» τον 85χρονο Ποντίφικα πριν προχωρήσει στις υπόλοιπες ειδήσεις. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκλήθηκε σάλος για το ατυχές περιστατικό, το οποίο πάντως αντιμετωπίστηκε με με κατανόηση.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, 85 ετών, ηγείται της Καθολικής Εκκλησίας από το 2013 όταν αντικατέστησε τον Βενέδικτο XVI. Ο Φραγκίσκος προσευχήθηκε για ένα τέλος στην πανδημία του κορονοϊού, χρησιμοποιώντας την ομιλία του την ημέρα των Χριστουγέννων για να ζητήσει υγειονομική περίθαλψη για όλους, τα εμβόλια για τους φτωχούς και την επικράτηση του διαλόγου για την επίλυση των συγκρούσεων στον κόσμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ