J2US Μπάρκουλης Νικόλιζα: Εντυπωσίασαν στον ημιτελικό του σόου αν και αποχώρησαν


Ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα διαγωνίστηκαν χτες στον ημιτελικό του Just the 2 of Us και πραγματικά εντυπωσίασαν κοινό και κριτικούς. Έχοντας αναλάβει μια εκδοχή του τραγουδιού “Μισιρλού” με επιρροές από τους black Eyed Peas και το Pump it, η ερμηνεία τους ήταν εξαιρετική. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρκουλης έλαβε επίσης συγχαρητήρια για την απόδοσή του ερμηνευτικά ως ηθοποιός. Το ταλέντο του αείμνηστου πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη, δεν θα μπορούσε να μην το έχει κληρονομήσει ο ίδιος, άλλωστε, μαζί με την αγάπη του για την υποκριτική. Έτσι λοιπόν στο 14ο live του J2US, οι δύο νέοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και, αν και οξύμωρο, αποχώρησαν από τον διαγωνισμό. Όπως είπε ο Σταμάτης Φασουλής, το ζευγάρι ήταν “παραλίγο τέλειοι”. Αυτό το παραλίγο τους στοίχισε!

J2US: Ο μεγάλος τελικός στις 31 Δεκεμβρίου

Έχοντας ολοκληρωθεί και ο ημιτελικός με το 14ο λαμπερό live, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσαν ποια είναι τα 3 ζευγάρια που παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τα ζευγάρια:

  • Κατερίνα Λιόλιου & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
  • Άννα-Μαρία Ψυχαράκη & Χάρης Βαρθακούρης
  • Ελένη Δήμου & Μαρίνος Κόνσολος

Από τα έξι υπερταλαντούχα ζευγάρια που συμμετείχαν στον ημιτελικό, αποχώρησαν:

  • Ειρήνη Παπαδοπούλου & James Καφετζής
  • Λάουρα Νάργες & Νικηφόρος
  • Εβελίνα Νικόλιζα & Νίκος Μπάρκουλης

Στις 31 Δεκεμβρίου πρόκειται να προβληθεί ο μεγάλος τελικός του Just the 2 of Us. Τα τρία ζευγάρια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να αναδειχθούν νικητές του σόου. Τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς μετράμε ήδη αντίστροφα!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ