Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες: Σε ένα 24ωρο πέθαναν από κορονοϊό πατέρας και κόρη


Νέα οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες με έναν πατέρα και μια κόρη να «φεύγουν» από κορονοϊό μέσα σε 24 ώρες

Βαρύ είναι το τίμημα που πληρώνει για τον κορονοϊό η περιοχή των Σερρών η οποία είναι μια από τις 20 που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη με δύο οικογενειακές τραγωδίες να καταγράφονται με διαφορά λίγων ωρών.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών, σε χωριό του Δήμου Νέας Ζίχνης, στο Μύρκινο Σερρών πέθαναν μέσα σε ένα 24ωρο ένας 74χρονος πατέρας και η 48χρονη κόρη του που νόσησαν από κορονοϊό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο δεν είχαν εμβολιαστεί.

Πατέρας και κόρη νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης εκεί όπου νοσηλεύεται έχοντας, επίσης, προσβληθεί με κορονοϊό και η σύζυγός του 74χρονου και μητέρα της 48χρονης.

Η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει πως σε ένα 24ωρο έφυγαν πατέρας και κόρη από τον κορονοϊό με τα social media να έχουν γεμίσει με σχόλια για την 48χρονη κοπέλα που ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και θετική ενέργεια όπως λένε οι φίλες της.

Το χωριό έχει τυλιχθεί στο πένθος κι όλοι μιλάνε για το κακό που βρήκε την περιοχή αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Μαυρόλοφος όπου εκεί είχε ξετυλιχθεί ακόμα ένα δράμα με το θάνατο ενός 61χρονου και του 28χρονου γιου, επίσης από τον κορονοϊό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ