Πάτρα: Πέθανε ακόμα μία ηλικιωμένη στο γηροκομείο – «Δεν υπάρχει κορονοϊός», τους έλεγαν


Ολοένα και μακραίνει ο «μαύρος» κατάλογος των θανάτων ηλικιωμένων από κορονοϊό σε ιδιωτική μονάδα φιλοξενίας στην Πάτρα.

Μετά τους 10 θανάτους φιλοξενούμενουν, που καταγράφηκε τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη ένας έρχεται να προστεθεί και να ανεβάσει τον συνολικό αριθμό στους 11 νεκρούς.

Πρόκειται για ηλικιωμένη, η οποία είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελεταία της πνοή τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, χάνοντας τη μάχη με την COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η 89χρονη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί για λόγους υγείας.

Οργή και πόνος

Τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στους συγγενείς των ηλικιωμένων επικρατεί οργή, αγανάκτηση και πόνος.

Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες έχασαν τους αγαπημένους τους γονείς και παππούδες, με τον κορονοϊό να κάνει κανονική επέλαση σε έναν χώρο, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχε “στεγανοποιηθεί” έναντι της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ήδη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει επικοινωνία των συγγενών μεταξύ τους για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σίγουρο ότι η υπόθεση δε θα μείνει έτσι, με πολλούς να σκέφτονται να ακολουθήσουν τη νομική οδό, ενώ τις επόμενες ημέρες (ή και ώρες) θα υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά των οικογενειών.

Υπενθυμίζεται ότι παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από την πλευρά της συγκεκριμένης δομής, δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε απάντηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ