Άγριος καβγάς για μια μάσκα σε πτήση στις ΗΠΑ – Γυναίκα χαστούκισε άλλο επιβάτη


Μια μάσκα αποτέλεσε την αιτία ενός άγριου καβγά που στήθηκε σε πτήση προς την Ατλάντα στις ΗΠΑ

Μόνο χριστουγεννιάτικο δεν ήταν το κλίμα ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα σε πτήση από την Τάμπα Μπέι προς την Ατλάντα στις ΗΠΑ με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώτος δεν φορούσε μάσκα.

Τον καβγά κατέγραψε άλλος επιβάτης της πτήσης ο οποίος ανήρτησε στο Instagram τα όσα συνέβησαν μέσα στο αεροπλάνο με την γυναίκα κάποια στιγμή να φτάνει στο σημείο να χαστουκίσει τον μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα.

«Φόρεσε τη γα@@@ενη μάσκα» ακούγεται να λέει η γυναίκα η οποία, εντωμεταξύ, είχε κατεβάσει τη δική της μάσκα στο πηγούνι με τον άνδρα να απειλεί να την «λούσει» με το ποτό που έχει μπροστά του.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η γυναίκα φαίνεται να χαστουκίζει στο πρόσωπο τον άνδρα τον οποίο έσπρωξε αρκετές φορές. «Μολις φτάσουμε στην Ατλάντα θα πας φυλακή, σκύλα» ακούγεται να απαντάει ο άνδρας μετά το χαστούκι.

https://www.instagram.com/p/CX2Tyifrhgi

Τελικά η γυναίκα απομακρύνθηκε χάρη στην παρέμβαση μελών του πληρώματος με άλλον επιβάτη να περιγράφει ότι μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στην Ατλάντα την περίμεναν αρκετοί αστυνομικοί χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τελικά συνελήφθη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ