ΗΠΑ: Έφηβος αυτοκτόνησε από κρουαζιερόπλοιο – Το ανατριχιαστικό μήνυμα… «Άνθρωπος στη Θάλασσα»


ΗΠΑ: Ένας 15χρονος έφηβος έκανε «βουτιά θανάτου» από κρουαζιερόπλοιο που επέστρεφε στο Μαϊάμι.

Ένα 15χρονο αγόρι φέρεται να έπεσε στη θάλασσα απο ένα κρουαζιερόπλοιο που επέστρεφε στο Μαϊάμι την περασμένη Τετάρτη – προκαλώντας μια σειρά ανατριχιαστικών ανακοινώσεων «άνθρωπος στη θάλασσα».

Ο έφηβος έπεσε από το MSC Seashore περίπου στις 7:30 μ.μ. όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Fox News, κάνοντας λόγο για προφανή αυτοκτονία. Το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν στο τέλος ενός πενθήμερου ταξιδιού στην Καραϊβική.

Ένας επιβάτης του σκάφους απαθανάτισε τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση «άνθρωπος στη θάλασσα» μέσω του συστήματος μεγαφώνων του πλοίου μετά από τρεις απανωτές σειρήνες συναγερμού.

«Θεέ μου, ω θεέ μου», ακούγεται να λέει η ταραγμένη γυναίκα στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube. Είναι απαίσιο. Μπορούμε να σταματήσουμε, μπορούμε να σταματήσουμε», συνεχίζει.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν το σώμα του εφήβου ανασύρθηκε, έγραψε η New York Post. Η αστυνομία του Miami-Dade απάντησε στο Port Miami την Πέμπτη για να διερευνήσει. Ένας εκπρόσωπος είπε στο Fox News ότι «δεν υπάρχει υποψία δολιοφθοράς».

«Όλοι εμείς στην MSC Cruises είμαστε συντετριμμένοι», ανέφερε η εταιρεία στη δήλωσή της. «Η οικογένεια παραμένει στις σκέψεις και τις προσευχές μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ