Survivor 26/12: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση στο reality επιβίωσης; [vid]


Τα πάνω κάτω έφερε και πάλι το Survivor, αφού από πολύ νωρίς μπήκαμε σε διαδικασία αποχώρησης μέσω ασυλίας

Αμέσως μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες και “βολεύτηκαν” στις καλύβες τους, ήρθε η ώρα για αγώνισμα ασυλίας. Εκεί και οι 24 παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κάνουν το αγώνισμα ένα πραγματικό ντέρμπι.

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, είχαμε και το πρώτο ατύχημα. Ένας τραυματισμός στην ομάδα των Διασήμων, με τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου να πέφτει κατά τη διάρκεια του run με το κεφάλι άτσαλα και να διακομίζεται στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο Γιάννης υπέστη διάσειση αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του και μπορεί να συνεχίσει. Έτσι ο αγώνας συνεχίστηκε και έφτασε μάλιστα στο 9-9, με Μαχητές και Διάσημους να διεκδικούν επάξια τη νίκη της ασυλίας.

Στο τέλος επικράτησαν οι Μαχητές όμως και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο συμβούλιο στο νησί.

Survivor: Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού;

Το γεγονός ότι χρειάστηκε flag race για να αναδειχθεί ο νικητής του πρώτου αγωνίσματος λέει πολλά για την συνέχεια του διαγωνισμού. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν αξιόλογους παίκτες, στους οποίους μπορούν να βασιστούν.

Εντέλει, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο κρίκο στις ελάχιστες ημέρες που βρίσκονται στο νησί. Αν και δεν είναι δυνατόν να σχηματίσει κανείς σφαιρική άποψη σε τόσο λίγο καιρό, ο Βαλάντης συγκέντρωσε σχεδόν ομόφωνα τις ψήφους των υπολοίπων της ομάδας. Αυτό ήταν και κάτι που τον στεναχώρησε, καθώς πιστεύει πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει στο παιχνίδι.

Ο πρώτος λοιπόν υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαλάντης, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως δέχθηκε δύο ψήφους ο παλαιστής Γιωρίκας, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, και ο Γιάννης μία ψήφο λόγω τραυματισμού. Μένει να δούμε πώς θα συμπληρωθεί το πάνελ με τους προτεινόμενους προς αποχώρηση τις ερχόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ