Μπογδάνος: «Η ανάρτηση Μόσιαλου έστειλε χιλιάδες κόσμο οριστικά εκτός εμβολιασμού»


Κύμα οργής έχει προκληθεί στα social media μετά την ανεκδιήγητη ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου, με την οποία προσέβαλε τα χριστιανικά αισθήματα του ελληνικού λαού, κατά την περίοδο, μάλιστα, των Χριστουγέννων.

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις για την προκλητική ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, με τον ίδιο να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην ζητά ούτε μία συγγνώμη για την προσβολή εκατομμυρίων Χριστιανών.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχώρησε σήμερα σε μία νέα οργισμένη ανάρτηση στο Twitter κατά του Μόσιαλου, με την οποία τονίζει πως ο ίδιος οδήγησε χιλιάδες πιστούς οριστικά εκτός εμβολιαστικών κέντρων.

«Σε μια κρίσιμη φάση της πανδημίας, η κυβέρνηση προτίμησε να οδηγήσει δια της προσβολής χιλιάδες πολίτες οριστικά εκτός εμβολιασμού, παρά να επιπλήξει -ούτε καν να αποπέμψει- τον «προοδευτικό» εκπρόσωπό της. Ιδεολογία VS δημόσια υγεία: 1 – 0 Πραγματικά κρίμα», έγραψε.

Και συνεχίζει λέγοντας, «όσοι υποστηρίζουν ότι η ανάρτηση Μόσιαλου δεν έστειλε χιλιάδες κόσμο οριστικά εκτός εμβολιασμού, δεν ξέρουν τί τους γίνεται! Τους προσκαλώ, λοιπόν, μια Κυριακή σε οποιαδήποτε εκκλησία, ώστε να δουν πώς δίνεται από ιερείς και λαϊκούς ο καλός αγώνας – που οι ελιτιστές υπονομεύουν».

Αντιδράσεις έχουν εκφραστεί και στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει για «προσβλητική» ανάρτηση και να τονίζει την απουσία της συγγνώμης από τον κ. Μόσιαλο προς τους εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανούς Ορθόδοξους που προσέβαλε με την ανάρτησή του και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να συμπληρώνει «είναι μια λυπηρή ανάρτηση που προσβάλλει τους πιστούς».

Πολύ πιο έντονη είναι η αντίδραση στους κόλπους της ιεραρχίας με μητροπολίτες να εκφράζονται ακόμα πιο σκληρά από το επίσημο ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «κόμπλεξ», «ασεβέστατος» κ.α.

Ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος στη μοναδική μέχρι σήμερα δημόσια τοποθέτησή του για το θέμα όχι μόνο δεν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη αλλά προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από αστεία επιχειρήματα.

«Μόσιαλος, παράδειγμα ότι η γνώση και η παιδεία δεν συνδέονται απαραίτητα νο.6838292», «αν υβρίζεις τη Θεοτόκο είσαι προοδευτικός», «χαμηλότατο το επίπεδο εκείνων που λαμβάνουν επιτελικές θέσεις» είναι ορισμένα από τα οργισμένα σχόλια για τον Ηλία Μόσιαλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ