Πρόσθεσε «στήθος»: Η Τζούλια Ρόμπερτς βρήκε τρόπο να ανεβάσει τους followers στο ίνσταγκραμ


H 51χρονη ηθοποιός, ντύθηκε στα κόκκινα -με ένα απίθανο λουκ που θέλουμε να αντιγράψουμε-, και εμφανίστηκε με τρελά κέφι στο σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις. Η οικοδέσποινα, η οποία έχει πάνω 60 εκατομμύρια ακόλουθους, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να αυξήσει τους μόλις 3 εκατομμύρια οπαδούς της Ρόμπερτς.

Η ηθοποιός πρόσφατα απέκτησε λογαριασμό στο ίνσταγκραμ και τώρα προσπαθεί να αυξήσει τους followers της, με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπο είπαμε; Κάτι σκέφτηκε το τρομερό μυαλό της Έλεν.

Η Έλεν επισήμανε χιουμοριστικά ότι η ίδια έχει πάνω από 60 εκατομμύρια ακόλουθους προτρέποντας τη Τζούλια να δοκιμάσει διαφορετικές τακτικές, τακτικές που έχουν αποδώσει εμπράκτως.

«Πρέπει να βγω γυμνή;» ρώτησε η Ρόμπερτς. «Φυσικά» της απάντησε η Έλεν ντε Τζενέρις, «δεν έχει δει πόσο δημοφιλείς είναι οι Καρντάσιανς;» συμπλήρωσε. Έτσι φρόντισε με τα σωστά πλαστικά εξαρτήματα να εμπλουτίσει την εξωτερική εμφάνιση της Τζούλια, κάτι που έφερε τρελόο γέλιο στο πλατό. Η ηθοποιός έδειχνε να διασκεδάζει αλλά παράλληλα να αισθάνεται άβολα με τα νέα της στήθη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ