Ισραήλ Νοσοκομείο: Σκοπεύει να ξεκινήσει μελέτη για την αποτελεσματικότητα 4ου εμβολίου COVID-19


Ισραήλ Νοσοκομείο: Ένα νοσοκομείο στο Ισραήλ πρόκειται να χορηγήσει ένα τέταρτο εμβόλιο κατά της COVID-19 τη Δευτέρα σε 150 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να δει πόσο αποτελεσματικό και ασφαλές μπορεί να είναι ένα άλλο εμβόλιο καθώς τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται, σύμφωνα με μια έκθεση.

Το Bloomberg ανέφερε ότι το Ιατρικό Κέντρο Sheba, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Τελ Αβίβ, θα πραγματοποιήσει τη μελέτη σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετείχαν θα έπρεπε να έχουν λάβει τα ενισχυτικά τους το αργότερο στις 20 Αυγούστου. Η Gili Regev-Yochay, διευθύντρια της μελέτης, δήλωσε σε έγγραφο που έλαβε το Reuters ότι οι ερευνητές θα εξετάσουν την επίδραση της πρόσθετης δόσης στο “επίπεδο των αντισωμάτων και τη νοσηρότητα και θα μετρήσουν την ασφάλειά της”.

Το κλείσιμο των σχολείων λόγω της COVID «δεν πρέπει καν να είναι στο τραπέζι» «Θα καταλάβουμε αν αξίζει τον κόπο να κάνουμε μια τέταρτη βολή και σε ποιον», είπε.

Ο Δρ Ashish Jha, ο κοσμήτορας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Brown, δήλωσε στο «Fox News Sunday» ότι είναι δύσπιστος ότι οι Αμερικανοί θα χρειαστούν τέταρτο τρύπημα.

“Ένα μέρος του ερωτήματος είναι — ότι πρέπει να αναρωτηθούμε — τι προσπαθούμε να κάνουμε”, είπε. «Προσπαθούμε να μπλοκάρουμε κάθε λοίμωξη—ίσως αυτός είναι ο στόχος μας και αν αυτός είναι ο στόχος μας ίσως ναι χρειαζόμαστε μια τέταρτη βολή ή απλώς προσπαθούμε να αποτρέψουμε σοβαρές ασθένειες ή θάνατο, κάτι που, φυσικά, νομίζω ότι πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος», είπε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ