Νέο οικογενειακό δράμα στη Λαμία: Ζευγάρι πέθανε από κορονοϊό με λίγες ημέρες διαφορά


Ένα νέο οικογενειακό δράμα συγκλονίζει την πόλη της Λαμίας. Ζευγάρι έχασε τη ζωή του από κορονοϊό με μόλις 14 ημέρες διαφορά, αφήνοντας πίσω τρία παιδιά.

Νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Λαμία. 57χρονος πατέρας τριών παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό. 14 ημέρες νωρίτερα είχε «φύγει» εξαιτίας του κορονοϊού και η 52χρονη σύζυγός του, η οποία επίσης είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Covid.

Το ζευγάρι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο στις 23 Νοεμβρίου και στις 29 και 30 του ίδιου μήνα αντίστοιχα χρειάστηκε να διασωληνωθούν και να εισαχθούν στη ΜΕΘ εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασαν. Η 52χρονη κατέληξε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ ο 57χρονος πάλεψε συνολικά για 29 ημέρες χωρίς όμως και εκείνος να τα καταφέρει. Μάλιστα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αρνητικοποιήθηκε στον ιό, αλλά οι βλάβες που του είχε προκαλέσει ήταν ήδη μη αναστρέψιμες…

Επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι, με τον 57χρονο να είναι γνωστός επαγγελματίας στη φθιωτική πρωτεύουσα. Στο θέμα του κορονοϊού ήταν κατά του εμβολίου παρά τα όσα τους έλεγε και ο ξάδερφος τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ. Ο τελευταίος μεταφέροντας τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά διακομίζοντας ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να τους μεταπείσει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Με πληροφορίες από lamiareport

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ