Ένταση Γεωργιάδη με την Μαρία Αναστασοπούλου: «Αφήστε τις ειρωνείες» (vid)


Ένταση επικράτησε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου, όταν η τελευταία αναφέρθηκε στα «τελευταία μίλια». Ο κ. Γεωργιάδη αντέδρασε έντονα και την κάλεσε να αφήσει τις ειρωνείες.

«Κύριε Γεωργιάδη πρέπει και εσείς να μάθετε να ακούτε τις ερωτήσεις. Αν με 10.000 κρούσματα ήσασταν εδώ σήμερα και εγώ και η Χριστίνα δεν σας ρωτούσαμε αν αργήσαμε να πάρουμε τα μέτρα, δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε; Τέλος…», είπε αργότερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο πρωθυπουργός πριν την Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και να σας πω και γιατί… Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες για τον πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε», αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΪγια να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε τη χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί», συμπλήρωσε ο υπουργός.

«Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε» του απάντησε η δημοσιογράφος. Στην έντονη κουβέντα παρενέβη η Χριστίνα Κοράη, ρωτώντας τον υπουργό αν του ζήτησαν κι άλλες selfies στα σούπερ μάρκετ, σημειώνοντας ότι σχολιάστηκε πολύ η δήλωση αυτή. «Έχω βγάλει καμιά 50αρια selfies», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε μετά το 19:30 στο παρακάτω βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ