Σεξ 2022: Σεξουαλικοί στόχοι για το 2022 και πώς να τους φτάσετε


Αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετή έμπνευση στην κρεβατοκάμαρα; Θεωρείτε ότι όλοι οι γύρω σας απολαμβάνουν μια ατελείωτη ροή σεξ και εσείς είστε πολύ μακριά από αυτό που θεωρείτε ιδανικό; Έχετε στο νου σας ότι η αλήθεια είναι συχνά εντελώς διαφορετική και τα περισσότερα ζευγάρια θα διαπιστώσουν σε κάποιο σημείο της ζωής τους ότι αισθάνονται κολλημένοι και έχουν φτάσει σε μια σεξουαλική τελμάτωση. Τα καλά νέα είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγετε από αυτό και το μόνο που χρειάζεται για να ανανεώσετε λίγο τα πράγματα είναι να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Δοκιμάστε κάτι νέο και κάτι που θα εξιτάρει και εσάς και τον σύντροφό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε από δύσκολες στάσεις μέχρι και πιο πρόσφατα σεξουαλικά παιχνίδια.

Μην απογοητεύεστε γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φρεσκάρετε τα πράγματα και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα περιπετειώδης, τότε οι τελευταίες τάσεις του σεξ είναι βέβαιο ότι θα σας εμπνεύσουν. Ποιο είναι όμως ένα από τα καλύτερα μέρη για έμπνευση; Ανακαλύπτοντας τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, παρόλο που δεν αξίζει ποτέ να συγκρίνετε τη δική σας σεξουαλική ζωή με τη σεξουαλική ζωή οποιουδήποτε άλλου, υπάρχουν πάντα κάποιες ιδέες που πρέπει να έχετε κατά νου για να ξέρετε τι είναι αυτή τη στιγμή hot και τι όχι. Αν η περιήγηση σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων και ακριβά εσώρουχα επώνυμων οίκων δεν είναι κάτι που βοηθά πλέον, τότε διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιες είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2022.

Τάσεις για το 2022

Σεξουαλική επίγνωση

Η σεξουαλική επίγνωση είναι μια άλλη βασική τάση για το νέο έτος. Με το άγχος και τις καταπονήσεις που έχουν προκύψει με τα πρόσφατα παγκόσμια γεγονότα, πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μειώσουμε τα συναισθήματα άγχους και υπερέντασης – και αποδεικνύεται ότι μπορούμε να το επιτύχουμε κατά μία έννοια απλά ξοδεύοντας λίγο επιπλέον χρόνο στην κρεβατοκάμαρα με τον σύντροφό μας. Περνώντας χρόνο στην κρεβατοκάμαρα θα συγκεντρωθείτε στη στιγμή και στις αισθήσεις σας αντί να βιαστείτε προς τον τελικό στόχο.

Διαλογιστείτε

Δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε; Εάν είστε εξοικειωμένοι με τον διαλογισμό , τότε θα πρέπει να σας έρθει αρκετά εύκολα. Αφιερώστε χρόνο για να εστιάσετε στην αναπνοή σας κατά τη διάρκεια του επόμενου διαλογισμού σας και φτάστε σε ένα σημείο που να αισθάνεστε ένα με το σώμα σας και τις ανάγκες του καθ’ όλη τη διάρκεια, μετά ξαπλώστε και απολαύστε το. Απλό, αλλά αποτελεσματικό.

Σεξουαλική προπόνηση

Εάν έχετε φτάσει σε ένα τέλμα με τη σεξουαλική σας ζωή, τότε ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε κάποια εξωτερική βοήθεια. Αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό και ίσως λίγο εκφοβιστικό, η αντιμετώπιση και η επεξεργασία των κολλημάτων που είτε είχατε πάντα είτε είχατε αναπτύξει με τα χρόνια, θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια εντελώς νέα εποχή ανείπωτης σεξουαλικής απόλαυσης. Οι σεξοθεραπευτές μπορούν να σας παρέχουν έναν ασφαλή χώρο για να εξερευνήσετε οποιοδήποτε από τα ζητήματα που πιστεύετε ότι σας κρατούν πίσω στην κρεβατοκάμαρα. Αυτοί μπορούν να σας δώσουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε σε νέα συναισθήματα και σενάρια με τρόπους που τελικά κάνουν όλη την εμπειρία πιο ικανοποιητική.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ