Παύλος Χαϊκάλης: Διαψεύδει το ρεπορτάζ του “Πρωινού” για την “άδεια” πρεμιέρα στην Κύπρο

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης και διέψευσε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» σχετικά με τον κόσμο που πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί, στην Κύπρο.

Παύλος Χαϊκάλης: Tα πλάνα της παράστασης ήταν από την πρόβα

«Πληρώνω πολιτικές διαμάχες εγώ, είναι αστείες καταστάσεις. Το μέλλον θα δείξει», σημείωσε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 του μήνα, ημέρα Πέμπτη, ήρθε το συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου για να βγάλει πλάνα. Ο παραγωγός δεν τους άφησε και είπε ότι θα τους στείλει πλάνα από την πρόβα. Δεν υπήρχε κοινό. Πήρε τα πλάνα ο ΑΝΤ1 και είπε ότι είναι από την πρεμιέρα και έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι άδειο το θέατρο. Μετά ήρθαν στην πρεμιέρα λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, βρήκαν τους δέκα τελευταίους που έμπαιναν στο θέατρο και τους ρώταγαν “για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση;”. Αυτά είναι εμμονές. Εμένα αν θέλετε, με χτυπάνε ένα χρόνο και με τσακίζουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με το ψωμί συναδέλφων. Απολογούμαστε, γιατί κάποιοι έπαιξαν με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψευδές ειδήσεις», δήλωσε, και κατόπιν έδειξε τον πάκο με τα εισιτήρια που κόπηκαν:

«Την πρώτη μέρα κόψαμε 149 εισιτήρια, ενώ τη δεύτερη 239. Κανείς δεν προσμετρά το τι γίνεται στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, που ο κόσμος φοβάται. Πάμε να χτυπήσουμε ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη. Γιατί να μου γυρίσει την πλάτη; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχετε ακούσει μια κουβέντα και την έχετε υιοθετήσει. Ψάξατε να βρείτε τι είναι από πίσω από αυτό; Όσοι κατάλαβαν το “άντρας παλιάς κοπής” το κατάλαβαν, δεν θα απολογηθώ γι αυτό».

«Έχετε διαμορφώσει μια άποψη την οποία την έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ότι αυτό που είπαν οι καταγγέλλουσες είναι μια αλήθεια. Γι αυτό της έχω καλέσει στα δικαστήρια και έχω κάνει μήνυση. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ παίζω με την ψυχή μου, πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, να ακούω την Κατερίνα να πιστεύει δύο κυρίες. 40 χρόνια τώρα δεν έχω δώσει δικαίωμα και υιοθετήθηκε μια κουβέντα. Συνάδελφος που έχει βρεθεί στην εκπομπή σου έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς δουλειά», ανέφερε και προσέθεσε:

«Είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo. Έχετε διαμορφώσει μια άποψη ότι ο Χαϊκάλης πρέπει να φύγει, όταν κανείς δεν ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί. Πάρτε το σωματείο να δείτε. Κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορώ να το αντέξω, ψυχολογικά υποφέρω. Μάχομαι και πάω να κάνω μια δουλειά στην Κύπρο, γιατί εκεί είχα πρόταση και ξαφνικά πέφτουν όλοι πάνω μου για να με κλείσουν. Με ποιον να παλέψω; Που είναι η αλήθεια; Όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Είμαι στο ίδιο κανάλι με άλλους τώρα».

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ