Μπάιντεν Covid: Εξακολουθεί να είναι άψογος για την αντιμετώπισή της στα μάτια των φιλελεύθερων ΜΜΕ


Μπάιντεν Covid: Ορισμένοι φιλελεύθεροι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να αρνούνται να αναθέσουν στον πρόεδρό μας οποιαδήποτε ευθύνη για την τυχαία στρατηγική της Αμερικής για την COVID. Ο φόβος για την COVID από την κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να σταματήσει. Ο Jason Chaffetz λέει ότι ο Μπάιντεν πρέπει να απολύσει τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο Δρ. Άντονι Φάουτσι για την εντολή εμβολίου. Καθώς οι κακές ειδήσεις αυξάνονται και σφύζουν ξανά για τον κορωνοϊό, μπορείτε εύκολα να αισθανθείτε την έλλειψη πολιτικής καυστικότητας για αυτόν τον πρόεδρο. Ο Τζο Μπάιντεν παίρνει δωρεάν διαβατήριο ευθυνών.

Στην εκπομπή “Face the Nation” του CBS στις 19 Δεκεμβρίου, ο ρεπόρτερ Mark Strassmann σημείωσε επίσημα “άλλο ένα ορόσημο στο πένθος”. “Καμπάνες χτύπησαν την Πέμπτη για 800.000 Αμερικανούς νεκρούς από τον ιό. Αυτός είναι σχεδόν ο πληθυσμός του Σαν Φρανσίσκο. Περίπου 1.200 Αμερικανοί εξακολουθούν να πεθαίνουν καθημερινά από τον ιό.”

Κανείς δεν κατηγόρησε τον Μπάιντεν.

Αντίθετα, το CBS προηγήθηκε αυτού του μύθου με μια διάλεξη Μπάιντεν: «Για τους μη εμβολιασμένους, εξετάζουμε έναν χειμώνα σοβαρών ασθενειών και θανάτου, χωρίς εμβολιασμούς, για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τα νοσοκομεία που σύντομα θα γεμίσουν». Κατηγορήστε αυτούς, όχι εμένα, επιμένει.

Δρ. Siegel: Απαιτούνται περισσότερα γρήγορα τεστ για την COVID για μικρότερη περίοδο καραντίνας Ορισμένοι δημοσιογράφοι θεωρούσαν ρητά τον Μπάιντεν αθώο.

Στο MSNBC, ο John Heilemann διακήρυξε: “Ξέρουμε ότι ο πρόεδρος δεν είναι υπεύθυνος για αυτό… Ξέρουμε ότι οι πρόεδροι κατηγορούνται για πράγματα για τα οποία δεν τους αξίζει να κατηγορηθούν.” Αλλά στις αρχές του 2020, ο Heilemann είπε ακριβώς το αντίθετο στο ίδιο κανάλι: «Δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά υπερβολή να πούμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ευθύνες– υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που θα πεθάνουν στη χώρα ή μερικοί έχουν ήδη πεθάνει και περισσότεροι θα πεθάνουν ακόμα λόγω της ανικανότητας και της έλλειψης ηγεσίας του Ντόναλντ Τραμπ». Τα «ηθικά στίγματα» της COVID εξουθενώνουν τους Αμερικανούς:

Στις 12 Μαρτίου 2020, ο Λόρενς Ο’ Ντόνελ του MSNBC ανακοίνωσε: Περισσότεροι άνθρωποι είναι νεκροί και πεθαίνουν στην Αμερική απόψε επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόεδρος”.

Έριξαν αυτή την υπόθεση στον Μπάιντεν.

Στις 29 Μαρτίου, ο παρουσιαστής του NBC “Meet the Press” Chuck Todd ρώτησε: “Πιστεύετε ότι υπάρχει αίμα στα χέρια του προέδρου, λαμβάνοντας υπόψη την αργή αντιμετώπιση;”

Δύο μέρες αργότερα, ο ντροπιασμένος παρουσιαστής του MSNBC, Μπράιαν Γουίλιαμς, επανέλαβε: «Ποιο είναι το επίπεδο ενοχής του Προέδρου Τραμπ, ποιο είναι το επίπεδο ευθύνης του, ας πούμε, απέναντι στην ασθένεια και τους θανάτους που γινόμαστε μάρτυρες κάθε λίγα λεπτά αυτές τις μέρες;» Πρώην διευθυντής του CDC: Η φύση του κορωνοϊού θα συνεχίσει να αλλάζει το βίντεο

Ο Μπάιντεν ανέβαλε, αλλά δεν άσκησε κριτική στους ερωτώντες για αυτό το σούπερ σόφτμπολ, με τον απόηχό του:

“Δεν μπορείς να κάνεις καλύτερα από αυτό το καταστροφικό δόλωμα;”

Ο Τζόναθαν Άλτερ πρόσφερε αυτή την εξωφρενική άποψη για τον Τραμπ στο MSNBC: «Αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία και έχει ποτάμια αίματος στα χέρια του».

Ο Τζο Σκάρμπορο ήταν ιδιαίτερα έξαλλος: «Κανείς δεν έκανε ποτέ τόσα πολλά για να σκοτώσει τόσους πολλούς ανθρώπους».

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε τις 750.000, ο Σμίρι Σκάρμπορο εξακολουθούσε να κατηγορεί τον Τραμπ για όλα.

Ο Μπάιντεν έχασε την Αμερική: Ακόμη και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ο Steve Schmidt του MSNBC εξακολουθούσε να κατηγορεί μόνο τους Ρεπουμπλικάνους: «Έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους με τα ψέματα για μια πανδημία, για μια ασθένεια που μπορεί να ελεγχθεί». Αν είναι τόσο ελεγχόμενη, τότε γιατί δεν έχει σταματήσει;

Στην τελευταία προεδρική συζήτηση στις 22 Οκτωβρίου 2020, ο Μπάιντεν είπε ότι ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 220.000 και, «Όποιος ευθύνεται για τόσους πολλούς θανάτους δεν πρέπει να παραμείνει πρόεδρος».

Με αυτό το πρότυπο, δεν πρέπει να παραιτηθεί; Καυχιόταν: «Θα το τελειώσω αυτό». Αλλά οι βοηθοί του στον Τύπο (συμπεριλαμβανομένων των «ελεγκτών γεγονότων») μόνο υπεκφεύγουν, διαφεύγουν και δικαιολογούνται. Τον Σεπτέμβριο, το PolitiFact κατέταξε την υπόσχεσή του να τερματίσει την COVID ως “εν δυνάμει”!

Το PolitiFact παρουσίασε τον Δρ. Georges Benjamin της Αμερικανικής Ένωσης Δημόσιας Υγείας, ο οποίος έδωσε στον Μπάιντεν «ένα υγιές B-plus» για να θέσει υπό έλεγχο την COVID.

Αυτό δεν είναι μια πραγματική κρίση. Αυτό είναι καθαρό γύρισμα.

Ο Μπέντζαμιν έκανε τακτικά δωρεές στους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένων των Μπαράκ Ομπάμα και Μάρτιν Ο’Μάλεϊ.

Αριστερά μέσα ενημέρωσης όπως το MSNBC πέρασαν το 2020 αντιμετωπίζοντας την COVID σαν να ήταν εύκολα ιάσιμη αν οι ψηφοφόροι απλώς έβαζαν επικεφαλής τους Δημοκρατικούς.

Η παντελής έλλειψη ταπεινοφροσύνης τους δείχνει ότι αυτό ήταν πάντοτε εν πρώτοις πολιτική και δευτερευόντως επιστήμη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ