Μαγεία ή ευφυΐα; Τα γιορτινά δώρα που συνδυάζουν και τα δυο!


Το να μπορούμε να απαντάμε σε κλήσεις και μηνύματα από τον καρπό του χεριού μας, το να ξέρουμε πόσο άγχος έχουμε κάθε στιγμή, το να παρακολουθούμε πώς λειτουργεί ο οργανισμός μας ενώ κοιμόμαστε ή το να βλέπουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι μας, όταν εμείς βρισκόμαστε εκτός, είναι όψεις της σύγχρονης καθημερινότητας που φαντάζουν μαγικές για πολλούς από εμάς.

Οι tech lovers όμως, γνωρίζουν πως οι συσκευές που δίνουν μία μαγική διάσταση στην καθημερινότητά μας και μας επιτρέπουν να βλέπουμε και να παρακολουθούμε καταστάσεις, όπως θα κάναμε μέσα από μία μαγική σφαίρα, είναι θέμα ευφυΐας και για την ακρίβεια, έξυπνης τεχνολογίας! Είναι τα νέα gadgets, οι έξυπνες εκείνες συσκευές που μας μετατρέπουν στο λεπτό σε σύγχρονους Χάρι Πότερ, φέρνοντας στη ζωή μας λίγη από τη μαγεία που έχουμε ανάγκη, για να κάνουμε πιο άνετη, εύκολη και διασκεδαστική την καθημερινότητά μας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάστε πώς η μαγεία μπορεί να συνδυαστεί με την ευφυΐα, για να απογειώσει τις στιγμές σας, σας έχουμε μερικές tech προτάσεις που θα σας συναρπάσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε ταινία φαντασίας! Το σίγουρο είναι ότι αξίζουν μία θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, για να μας βοηθήσουν να υποδεχθούμε το 2022, πλήρως «εξοπλισμένοι».

Όταν όλη η μαγεία είναι στο χέρι μας

Αλήθεια, δεν είναι μαγικό το να μπορούμε να ελέγχουμε τη φυσική μας κατάσταση, να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας, να πραγματοποιούμε αγορές και να φροντίζουμε την ευεξία μας, μέσα από ένα ρολόι; Στα σύγχρονα smartwatches η μαγεία συνδυάζεται με την ευφυΐα και φέρνει τη δύναμη της τεχνολογίας στο χέρι μας.

Όπου και αν βρισκόμαστε και κάθε στιγμή της ημέρας, με ένα «έξυπνο ρολόι στο χέρι μας, ξέρουμε ότι έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες και επιλογές, που πριν από μερικά χρόνια θα είχε μόνο ένας μάγος! Έχουμε κάθε λόγο, λοιπόν, να «ξετυλίξουμε» τη δύναμη της τεχνολογίας, βάζοντας φέτος κάτω από το γιορτινό δέντρο ένα smartwatch για εμάς ή για ένα αγαπημένο μας πρόσωπο.

Οι δικές μας μαγικές προτάσεις: Η δική μας έρευνα αγοράς σε επίπεδο smartwatches, μας οδήγησε στον Κωτσόβολο, όπου βρήκαμε μερικά εκπληκτικά ρολόγια. Μαγεία ή ευφυΐα; Και τα δυο με αυτά τα ρολόγια. Ο λόγος για το ανθεκτικό Huawei Watch GT 3 46mm Active Edition με πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, το Garmin Lily Sport που μπορεί να είναι μικρό, αλλά κάνει τόσα πολλά με το τίναγμα του καρπού μας, το Amazfit Bip U με πάνω από 60 ενσωματωμένα sports modes, που καλύπτει πλήρως τις fitness ανάγκες μας και μεταξύ άλλων, το Apple Watch Series 7 με την προηγμένη Always-On Retina οθόνη, που κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα και προσφέρει δεκάδες προπονήσεις, όπως tai chi και pilates!

Η δύναμη του να ξέρουμε ό,τι συμβαίνει, κάθε στιγμή

Υπάρχουν κάποιες σύγχρονες συσκευές, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν είναι μαγικές ή αν απλώς είναι πολύ έξυπνες. Κάποιες από αυτές τις συσκευές είναι και οι tech IP κάμερες που τοποθετούμε στους χώρους μας και μας επιτρέπουν να ξέρουμε κάθε στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι μας, όταν εμείς απουσιάζουμε, ακόμη και μέσα από το κινητό μας. Γιατί, λοιπόν, να μην προσφέρουμε λίγη επιπλέον ασφάλεια σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, βάζοντας στη λίστα δώρων μας μία έξυπνη κάμερα;

Οι επιλογές σε επίπεδο IP καμερών σήμερα είναι πολλές και κάνουν πολλά περισσότερα, από όσα μπορούμε να φανταστούμε, όπως το να ανιχνεύουν κάθε κίνηση με τη βοήθεια της ΑΙ τεχνολογίας ή το να «βλέπουν» και να καταγράφουν τα πάντα, ακόμη και μες στο σκοτάδι! Με λίγα λόγια, μας κάνουν να νιώθουμε λες και έχουμε μία μαγική σφαίρα στα χέρια μας!

Οι δικές μας μαγικές προτάσεις: Αν θέλετε μία έξυπνη κάμερα για την ασφάλεια του σπιτιού σας, αλλά δεν «το έχετε» με την τεχνολογία, οι παρακάτω προτάσεις κάνουν το δώρο… πιο εύκολο από ποτέ. Από την IP κάμερα ασφαλείας Xiaomi 360° 1080P 2021 με τη νυχτερινή λειτουργία, την ανίχνευση κίνησης με ΑΙ και τη συνδεσιμότητα Wi-Fi, μέχρι την κάμερα εσωτερικού χώρου Somfy που είναι και η πρώτη με αυτόματο κλείστρο και εγγυάται σεβασμό στην προσωπική μας ζωή και από την home security IP Camera Tapo C200 που μας επιτρέπει να βλέπουμε ό,τι θέλουμε στον χώρο μας μέρα και νύχτα, μέχρι την IP Camera IMOU Bullet 2 που κάνει εφικτή την παρακολούθηση του χώρου μας σε πραγματικό χρόνο και υποστηρίζει τέσσερις λειτουργίες νυχτερινής όρασης!

Μεταμορφώνοντας το σπίτι μας σε ένα έξυπνο καταφύγιο

Δεν είναι μαγικό το ότι σήμερα μπορούμε να ρυθμίζουμε τον φωτισμό στο σπίτι μας, με μία και μόνο φωνητική εντολή; Αλήθεια, δεν είναι συναρπαστικό ότι ο ύπνος μας αναβαθμίζεται τώρα μέσα από τη χρήση έξυπνων λαμπτήρων ή το ότι μπορούμε να κάνουμε video streaming από το διαδίκτυο στην τηλεόρασή μας;

Όλα αυτές τις επιλογές που συνδυάζουν τη μαγεία με την ευφυΐα, μπορούμε να «ξεδιπλώσουμε» αυτά τα Χριστούγεννα, με τη δύναμη της τεχνολογίας. Αρκεί να κάνουμε τις πιο έξυπνες αγορές, δηλαδή να προμηθευτούμε μικρές, ευφυέστατες συσκευές που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη και μαγική την καθημερινότητά μας. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναζητάτε δώρα για τη γιορτινή gift list σας, ιδού μερικές προτάσεις που βρήκαμε κατά τη δική μας έρευνα αγοράς και μας εντυπωσίασαν για τα όσα προσφέρουν, στις τιμές που κυκλοφορούν.

Οι δικές μας μαγικές προτάσεις: Λίγες και καλές προσθήκες αρκούν για να μεταμορφωθεί το σπίτι μας σε ένα έξυπνο και άνετο καταφύγιο, ως δια μαγείας. Στις πρώτες θέσεις της φετινής λίστας μας για τα δώρα των Χριστουγέννων, βρίσκεται η έξυπνη λάμπα TPLink TAPO L510E E27 που συνδέεται με το διαδίκτυο στο σπίτι μας και δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα στον χώρο μας και ο smart λαμπτήρας Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 που μέσω ενός αγγίγματος, μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε όνειρα γλυκά με τα πιο όμορφα και χαλαρωτικά χρώματα. Ξεχωρίσαμε επίσης το Devolo Magic 1 Wifi Mini Starter Kit, τον μικρού μεγέθους προσαρμογέα που μας επιτρέπει να βελτιστοποιούμε ή να επεκτείνουμε το οικιακό μας δίκτυο, καθώς και το Google Chromecast 3rd Generation που, μεταξύ άλλων, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε video streaming από το διαδίκτυο στην τηλεόρασή μας!

Είτε ψάχνουμε ένα έξυπνο δώρο που θα φέρει τη μαγεία της τεχνολογίας στο σπίτι μας, είτε θέλουμε να το προσφέρουμε αυτές τις γιορτές σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, στον Κωτσόβολο θα βρούμε ό,τι αναζητούμε και μάλιστα, πιο εύκολα από ποτέ. Και αγοράζοντας τώρα ένα δώρο από τον Κωτσόβολο, θα ανακαλύψουμε τη μαγεία της έξυπνης τεχνολογίας, αλλά και τη μαγεία της προσφοράς. Διότι παίρνοντας μαζί με το δώρο μας και μία συσκευασία δώρου, θα πραγματοποιήσουμε μία σημαντική κίνηση αγάπης προς τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ