Στην περιοχή των 47.500 δολαρίων το Bitcoin


Κοντά στα 47.500 δολάρια διαπραγματεύεται το Bitcoin , το οποίο δείχνει αδυναμία υπέρβασης των 50.000 ευρώ, επίπεδα από τα οποία διέρχεται ο κινητός μέσος όρος 200 ημερών.

Η κεφαλαιοποίηση του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος διαμορφώνεται σε 898 δισ. δολάρια, χαμηλότερα σε σχέση με τις αρχές της εβδομάδας.

Η διολίσθηση του Bitcoin βαθαίνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο μήνα του χρόνου, επεκτείνοντας τις ζημιές σε μηνιαία βάση, που είναι η χειρότερη επίδοση από το ξεπούλημα του Μάϊου.

Τις τελευταίες ημέρες το Bitcoin δείχνει να κινείται σε συσχέτιση, σε σχεδόν παράλληλη πορεία, με περιουσιακά στοιχεία που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, αν και αυτό το μοτίβο μπορεί να έχει πολλές διακυμάνσεις, όπως φάνηκε τον Δεκέμβριο.

Οι επενδυτές έχουν απομακρυνθεί τελευταία από τις πιο κερδοσκοπικές «γωνιές» των παγκόσμιων αγορών, καθώς είναι ανήσυχοι ότι η σταδιακή απόσυρση της έκτακτης ρευστότητας των κεντρικών τραπεζών θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Το πόσο είναι εκτεθειμένο το Bitcoin και η ευρύτερη αγορά των κρυπτονομισμάτων σε αυτόν τον κίνδυνο μένει να φανεί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ