Επενδυτικά ακίνητα: Γιατί το Μαρούσι παρουσιάζει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον;


Σε επιχειρηματικό hot spot της Αττικής έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια το Μαρούσι, όπου διατηρούν την έδρα τους μερικές από τις σπουδαιότερες επιχειρήσεις της χώρας μας.

Η εύκολη και άνετη πρόσβαση, είτε μέσω μέσων μαζικής μεταφοράς, είτε μέσω της λεωφόρου Κηφισίας είτε μέσω της Αττικής Οδού, αλλά και οι σημαντικές ευκαιρίες επενδυτικών ακινήτων στην περιοχή, φαίνεται πως την αναβάθμισαν σημαντικά. Πλέον, πέριξ του «Δαχτυλιδιού», του κόμβου της λεωφόρου Κηφισίας δηλαδή, επενδυτικά ακίνητα σημαντικής αξίας και υψηλών προδιαγραφών προσφέρονται ως έδρες επιχειρήσεων, που επιδιώκουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εξ αρχής.

Το Μαρούσι ως έδρα επενδυτικών ακινήτων

Η περιοχή του Αμαρουσίου, που είναι ένας από τους δήμους του Βόρειου Τομέα της Αττικής, συγκεντρώνει μια σειρά πλεονεκτημάτων που την αναδεικνύουν στην κορυφή των προτιμήσεων. Αρχικά, πρέπει να σημειωθεί πως διαθέτει εύκολη και άνετη πρόσβαση από διάφορες κατευθύνσεις. Τόσο μέσω του μετρό (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, Γραμμή 1) με δύο στάσεις μάλιστα (Νερατζιώτισσα, Μαρούσι) ή και τρεις, αν συνυπολογίσουμε τον σταθμό Ειρήνη, στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ), που επίσης ανήκει γεωγραφικά στο Μαρούσι. Από εκεί και πέρα, το δήμο διατρέχει η λεωφόρος Κηφισίας, μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, ενώ στα όριά του εφάπτεται και η Αττική Οδός, που επίσης εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες χιλιάδες οδηγούς.

Παράλληλα, το Μαρούσι είναι εδώ και χρόνια έδρα κορυφαίων επιχειρήσεων, πολυκαταστημάτων και χώρων ψυχαγωγίας, γεγονός που συμβάλει στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για επαγγελματικά ακίνητα. Διαθέτει εντυπωσιακά κτίρια, ιδανικά για γραφεία ενώ, καθώς συγκεντρώνει ήδη πλήθος επιχειρήσεων, διαθέτει διαμορφωμένες υπηρεσίες για στελέχη επιχειρήσεων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, από υπηρεσίες διατροφής, μέχρι προσωπικής ευεξίας, κατά τη διάρκεια ή μετά την εργασία.

Ευκαιρίες επενδυτικών ακινήτων στο Μαρούσι

Το Μαρούσι προσφέρεται για επενδύσεις σε επαγγελματικά ακίνητα κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρούμε την αντίληψή μας οξυμένη ώστε να αναγνωρίσουμε τις ευκαιρίες όταν παρουσιάζονται. Φυσικά, η εμπειρία των ειδικών είναι περισσότερο από χρήσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν θα πρέπει να διστάζουμε να ζητάμε την πολύτιμη βοήθειά τους. Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από τη doValue, διαθέτει αυτή τη στιγμή στην περιοχή τρία κτίρια που αξίζουν την προσοχή μας, καθώς συγκεντρώνουν μια σειρά πλεονεκτημάτων, συνθέτοντας, τελικά, εξαιρετικές ευκαιρίες.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα συγκρότημα κτιρίων στη συμβολή των οδών Σωρρού και Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και για δύο ξεχωριστά κτίρια που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Γραβιάς. Και τα τρία κτίρια από την altamiraproperties.gr διαθέτουν υπόγειους χώρους στάθμευσης, είναι πολυώροφα και φωτεινά, με μεγάλα παράθυρα που αξιοποιούν το φυσικό φως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Βρίσκονται κοντά στη λεωφόρο Κηφισίας και την Αττική Οδό και είναι ιδανικά για να στεγάσουν γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα κτιρίων 14.000m2 με κεντρική είσοδο από την οδό Σωρρού 18-20, διαθέτει δύο πτέρυγες (Κτίριο Α & Κτίριο Β), που αποτελούν μια λειτουργική ενότητα με γωνιακή κάτοψη και βρίσκεται σε οικόπεδο 6.506,91m2. Κάθε πτέρυγα αποτελείται από ισόγειο, δύο ορόφους και υπόγειο, που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Από αρχιτεκτονικής άποψης, το συγκρότημα συνδυάζει τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες που προκύπτουν από την ειδική χρήση των χώρων. Ο περιβάλλοντας χώρος του οικοπέδου είναι περιφραγμένος και περιλαμβάνει πλακοστρωμένα μονοπάτια, δέντρα, άλλα φυτά και υδάτινα στοιχεία.

Αντίστοιχα, το κτίριο Α 13.500m2 με κεντρική είσοδο από την οδό Χειμάρρας 8Β, ανήκει σε κτιριακό συγκρότημα δύο κτιρίων και αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο και τρεις ορόφους. Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 14.122,40m2 και έχει την αποκλειστική χρήση 5.278,40 m2 επί του οικοπέδου, ενώ πρόκειται για διαμπερές οικόπεδο, με πρόσωπο στις οδούς Χειμάρας και Γραβιάς, στο Μαρούσι. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, με ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία και άπλετη λειτουργικότητα, με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα και δημιουργούν ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Τέλος, το κτίριο Β 30.000m2 του ίδιου συγκροτήματος με είσοδο από την Χειμάρρας 8Β, αποτελείται επίσης, από δύο υπόγεια, ισόγειο και τρεις ορόφους. Έχει την αποκλειστική χρήση 8.844,00m2 επί του οικοπέδου που προαναφέραμε και αποτελείται από γραφεία, με μεγάλα παράθυρα, που αξιοποιούν το φυσικό φως και δημιουργούν άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από τη doValue, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει συγκεκριμένα επενδυτικά ακίνητα υψηλής απόδοσης, που έχουν απεριόριστες δυνατότητες. Εμείς που ενδιαφερόμαστε να επενδύσουμε, οφείλουμε να προχωρήσουμε ακούγοντας τους ειδικούς και τις προτάσεις που μας κάνουν, ώστε να είμαστε βέβαια κερδισμένοι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ