Survivor 29/12: Η ώρα για την πρώτη αποχώρηση από το νησί έφτασε [trailer]


Αν και η πρεμιέρα του φετινού Survivor ήταν μόλις αυτή την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, τίποτε δεν σταματά την παραγωγή από τις εκπλήξεις.

Πρόκειται λοιπόν να διαγωνιστούν οι τρεις προτεινόμενοι για να κερδίσουν τη θέση τους στον ήλιο. Ή μάλλον, για να κερδίσουν μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού βρίσκονται στον “τάκο” από την ομάδα των Διασήμων, ενώ την τριάδα ολοκληρώνει ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές. Σε ένα άκρως συναρπαστικό επεισόδιο απόψε, λοιπόν, πρόκειται να δούμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor τόσο πρόωρα.

Τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και τα spoilers αναφέρουν πως θα φύγει Διάσημος και όχι Μαχητής. Όμως πολύ συχνά δεν επιβεβαιώνονται, οπότε καλύτερα να μείνετε συντονισμένοι για τη δράση που ξεκινά απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ!

Survivor 29/12: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Στα παρασκήνια, η Μυριέλλα Κουρεντή έρχεται κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη, τον “Στρακαστρούκα”, γεγονός που εξοργίζει πολλούς στην ομάδα της. Ο Βαλάντης της εκφράζει την ανησυχία του ως προς το ότι οι κολακείες που ενδεχομένως της λέει ο Κατσαούνης ίσως την επηρεάσουν αρνητικά σε σχέση με την απόδοσή της.

Ωστόσο, στον στίβο μάχης είναι πλέον η ώρα για τον πρώτο αγώνα επάθλου φαγητού για το φετινό Survivor. Η πείνα είναι ήδη έκδηλη και στις δύο ομάδες, με δεδομένο ότι δεν είχαν συνηθίσει σε τόσο ελάχιστο φαγητό και έχουν υποστεί ένα σοκ. Γι’ αυτό και κάθε τέτοιο έπαθλο γίνεται δεκτό με χαρά και ενθουσιασμό.

Αφού ολοκληρωθεί και ο αγώνας, αφού η νικήτρια ομάδα απολαύσει το φαγητό που κέρδισε επάξια, μεταφερόμαστε στο Συμβούλιο του Νησιού. Είναι μάλιστα το πρώτο Συμβούλιο Αποχώρησης του Νησιού και τα πνεύματα είναι λογικό να ανάψουν. Ποιον θα ψηφίσει το κοινό να παραμείνει στο νησί και ποιος θα πρέπει να αποχωρήσει τόσο άδοξα, προτού να έχει την ευκαιρία να εδραιώσει την παρουσία του στο Survivor;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ