Σοφία Νικολάου: Συναντήθηκε με τον Σταύρο Μπένο – Προετοιμάζει την υποψηφιότητα στην Εύβοια


Η Σοφία Νικολάου παραιτήθηκε από τη θέση της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής έτσι ώστε να έχει το δικαίωμα να πολιτευτεί και ήδη ξεκίνησε τις πρώτες επαφές της αναφορικά με την περιφέρεια όπου θα θέσει υποψηφιότητα, την Εύβοια.

Αρκετοί ήταν αυτοί που απόρησαν με την απόφαση της Σοφίας Νικολάου να παραιτηθεί, αν και η ίδια εξήγησε ότι αυτό συνέβη καθώς θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, στην Εύβοια. Όσοι δεν γνώριζαν ότι ο νόμος επιβάλλει την παραίτηση γενικών γραμματέων που θέλουν να πολιτευτούν τουλάχιστον 18 μήνες πριν από τις εκλογές, έσπευσαν να αναζητήσουν σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ωστόσο, διαψεύστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, η κ. Νικολάου έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για την επόμενη ημέρα του πολιτικού της βίου, καθώς ξεκίνησε τον σχεδιασμό της εκλογικής της καμπάνιας και ήδη ασχολείται με ζητήματα της περιφέρειας της Εύβοιας, στην οποία και θα είναι υποψήφια.

Μάλιστα, την Τρίτη (28.12), συναντήθηκε με τον Σταύρο Μπένο, τον επικεφαλής για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας. Η κ. Νικολάου αναμένεται να συνεχίσει τις επαφές της με τοπικούς φορείς και να αρχίσει τις επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ενταξει,τερμα τα δυο και εξηντα,τραβα χειροφρενο.Η αισχιστη των μιζαδορων,που δεν ξερω γιατι δεν ειναι στη στενη,που ψωνιζε απο κλειστα μινι μαρκετ,υποψηφια του κομματος των εμπρηστων στην Ευβοια.Δεν υπαρχει πλεον θρασος,μεταλλαχτηκε κι’αυτο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ