Τη μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το νέο ρεκόρ κρουσμάτων


Αποφασισμένος να συγκρουστεί μετωπικά με την κυβέρνηση, ρίχνοντας προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ευθύνη για τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων που καταγράφει καθημερινά η χώρα μας, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει επί της ουσίας ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε πολύ καλά τι επρόκειτο να ακολουθήσει με την εμφάνιση της μετάλλαξης «Ο», επιλέγοντας συνειδητά να μην πάρει δραστικά μέτρα όταν έπρεπε, αλλά αποσπασματικά κατόπιν εορτής.

«Κανένας κυβερνητικός παράγοντας, πόσο δε μάλλον ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορούν να ισχυριστούν πως δεν γνώριζαν ότι έρχεται πραγματική “κόλαση”». Αυτά τα λόγια που μετέφερε στο Newsbomb.gr στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αποτελούν τη βασική γραμμή πάνω στην οποία κινείται τα τελευταία 24ωρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από το περιβάλλον του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν ότι εδώ και εβδομάδες το κόμμα τους προειδοποιούσε το Μέγαρο Μαξίμου για την όξυνση της κρίσης. Υπενθυμίζουν -εκτός των άλλων- και τα όσα είχε πει κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του Προϋπολογισμού, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, όταν ρώταγε στη Βουλή από που γνωρίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι θα έρθει 5ο κύμα της πανδημίας. «Υποτίθεται ότι αυτός ο άνθρωπος είναι στον επιτελικό σχεδιασμό δίπλα στον κ. Μητσοτάκη!», είπε χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Πάντως, μπορεί ακόμα να μην έχει ακόμα ειπωθεί δημόσια από κάποιο κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα και στις ιδιωτικές τους συζητήσεις υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση επενδύει -εμμέσως- στη λεγόμενη «ανοσία της αγέλης». Τώρα, αν αυτή η άποψη καταστεί κυρίαρχη εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή παραμείνει μειοψηφική, θα φανεί τα επόμενα 24ωρα.

Απορία για τον Κων. Μητσοτάκη

Την ίδια στιγμή, από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία της και προχωράει σε επιθέσεις εναντίον τους μέσω άναρθρων κραυγών, σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από την πολιτική που ασκεί στο φλέγον ζήτημα της πανδημίας.

Ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, συνομιλώντας με το Newsbomb.gr, δεν έκρυψε την έκπληξη του για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που εμπλέκει τον ΣΥΡΙΖΑ με δημοσιεύματα που ήθελαν τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, να «σπάει» την καραντίνα.

Όπως είπε το συγκεκριμένο πρόσωπο, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτε καν γνώριζαν ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης νοσεί, πόσο δε μάλλον ότι πήγε και εκδρομή, ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα.

Αφού ευχήθηκε τα περαστικά του στον γιο του πρωθυπουργού, έκανε λόγο για μία χυδαία απόπειρα εμπλοκής του Αλέξη Τσίπρα σε μία ιστορία που δεν γνώριζαν καθόλου, υποστηρίζοντας ότι η Πειραιώς θα εντείνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους, όσο η κυβέρνηση αποτυγχάνει παταγωδώς σε όλα τα πεδιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ