Μυριέλλα Κουρεντή: Τα παράπονα της ομάδας πληθαίνουν για την ηθοποιό στο Survivor


Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει έρθει πολύ κοντά με την αντίπαλη ομάδα και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Αυτό το γεγονός έχει επιφέρει μεγάλες αναταράξεις στην ομάδα των Διασήμων, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως πρόκειται για έναν σημαντικό αντιπερισπασμό. Με ενορχηστρωτή τον Βαλάντη, οι Διάσημοι μίλησαν στην Μυριέλλα και προσπάθησαν να την κάνουν να καταλάβει πως αυτή η συμπεριφορά της πρόκειται να βλάψει την ομάδα τους. Ωστόσο, εκείνη δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ίδια άποψη.

Το αποτέλεσμα είναι η αγαπημένη ηθοποιός να βρίσκεται απομονωμένη, μέχρι να λυθεί επιτέλους η παρεξήγηση. Σε όσους μάλιστα της καταλόγισαν πως χρησιμοποιεί στρατηγική, απάντησε: “Δεν είναι στρατηγική. Τους μιλώ ανθρώπινα και τους λέω γεια. Οπότε τι συζήτηση; Επειδή ρώτησα την Πελαγία αν είναι καλά και για τον τραυματισμό της; Σίγουρα ενοχλήθηκαν τα παιδιά που κάνουν πιο ανταγωνιστικά και σκληρά αθλήματα έξω, όπως η Αθηνά κι ο Γιωρίκας”. 

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση

Χτες βράδυ είχαμε και την πρώτη αποχώρηση από το νησί του Αγίου Δομίνικου. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο τραγουδιστής Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας. Μετά από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ποιος θα αποχωρήσει από το νησί. Η έκπληξη ήταν μεγάλη, καθώς αποχώρησε η Ελισάβετ Σπανού. Αποδεικνύεται περίτρανα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα πως δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης. Και η ερχόμενη εβδομάδα προμηνύεται συναρπαστική, με νέες προκλήσεις τόσο στους στίβους μάχης, όσο και στα παρασκήνια. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το Survivor!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ