Φίλιππος Φόρτωμας κορωνοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας


Δυστυχώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και αυτό γίνεται φανερό μέσα από τον αριθμό των συνολικών κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες και στην Ελλάδα.

Η είδηση ότι ο Φίλιππος Φόρτωμας, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, νοσεί σοβαρά με κορωνοϊό και μάλιστα έχει εισαχθεί στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και έχει διασωληνωθεί, αντανακλά την κατάσταση σε ολόκληρη τη χώρα. Ο 40χρονος βουλευτής έχει ήδη λάβει τις δύο δόσεις του εμβολίου. Δεν είχε προλάβει ωστόσο να κάνει την τρίτη ενισχυτική δόση εμβολίου.

Φίλιππος Φόρτωμας: Χαμηλό οξυγόνο, έντονα συμπτώματα

Χτες βράδυ ο νεαρός βουλευτής παρουσίασε έντονα συμπτώματα κορωνοϊού. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο μετέβη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, έτσι ώστε να αξιολογηθεί η κατάστασή του. Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου, ωστόσο, κατέστησαν επιβεβλημένη την διασωλήνωσή του άμεσα. Ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας είναι σταθερός, ενώ όλοι οι συνάδελφοί του έχουν εκφράσει τις θερμότερες ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Όπως έγινε γνωστό, ο βουλευτής ήταν εμβολιασμένος, αλλά δεν είχε προλάβει να κάνει το booster του εμβολίου. Ηλικιακά, δεν ανήκει σε κάποια ευπαθή ομάδα αυξημένου κινδύνου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ