Απαγωγή Κυπαρίσση: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του – Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.


Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι δράστες της απαγωγής δεν είναι έμπειροι, γεγονός που μπορεί να τους κάνει απρόβλεπτους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δράστες παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία από τη στιγμή που έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον, όπου βρισκόταν με φίλους του και λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του τον απήγαγαν. Την ώρα της απαγωγής ο 40χρονος μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με μια φίλη του, η οποία άκουσε τις φωνές των δραστών και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες επικοινώνησαν πολύ γρήγορα σε σχέση με αντίστοιχα περιστατικά, με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ έστειλαν και μια φωτογραφία του.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι δράστες δεν είναι έμπειροι, γεγονός που μπορεί να τους κάνει απρόβλεπτους. Οι ενέργειες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και διακριτικές, ενώ ελέγχουν, μεταξύ άλλων, τις επαγγελματικές συναλλαγές του 40χρονου.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ «σκανάρει» τις κάμερες ασφαλείας σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε ο επιχειρηματίας κατά την επιστροφή του στο Πικέρμι, καθώς και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων στην περιοχή, την ώρα της απαγωγής.

Επίσης, η Αστυνομία «ξεσκονίζει» τον φάκελο της υπόθεσης με την απόπειρα ληστείας σε βάρος του αδελφού του 40χρονου, τον Αύγουστο του 2020, όταν κακοποιοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν, επειδή αντέδρασε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ