Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε για τον θάνατο της μητέρας του


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της την περασμένη Τρίτη στο Ηράκλειο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος άνδρας που είχε συλληφθεί για τον θάνατο της 69χρονης μητέρας του, στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της την περασμένη Τρίτη, ζούσε με τον σύζυγό της εδώ και πενήντα χρόνια και ακριβώς δίπλα από το σπίτι τους διέμενε μόνος του ο 49χρονος γιος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιος της άτυχης γυναίκας συνελήφθη διότι όπως προέκυψε, εμπλέκεται στον θάνατο της μητέρας του και γι’αυτό τον λόγο, ο Εισαγγελέας του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, ο 49χρονος κατηγορείται ότι έσπρωξε την μητέρα του, γεγονός που σε συνδυασμο με το επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, την οδήγησε στον θάνατο.

Εκείνος από την πλευρά του αρνείται ότι την έσπρωξε και στους αστυνομικούς φέρεται να έχει δηλώσει πως ήταν εκείνος που προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες όταν έπεσε κάτω.

«Είναι ακόμα νωρίς καθότι αναμένουμε να δούμε και την ιατροδικαστική έκθεση η οποία σίγουρα θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ζητήματα. Η θέση του είναι ότι βρήκε την μητέρα του πεσμένη μπρούμυτα, πιθανόν από μόνη της και ότι ποτέ, πάρα τις όποιες προστριβές και εντάσεις που υπήρχαν στην οικογένεια, δεν θα της έκανε κακό», δήλωσε στο ekriti.gr ο δικηγόρος του κατηγορούμενο.

Πηγή: ekriti.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ