Καπραβέλος για αυτοκτονία ασθενούς με Covid στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε συγκλονισμένοι» – Τι συνέβη


Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο άνδρας πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος για το τραγικό συμβάν

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 57χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορονοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στο προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο Newsbomb.gr ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Σύμφωνα με τον ίδιο: «ο 57χρονος άνδρας που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν σε ένα δίκλυνο δωμάτιο με μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον φόβο του και τον πανικό με αποτέλεσμα την τραγική αυτή κατάληξη. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα πράγματα αλλά θέλω να γνωρίζεται ότι καθημερινά ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και με άλλους ασθενείς όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι συνεβη ρε ηλιθιε;Το οτι η περιφημη επιτροπη δεν ειχε ουτε ψυχολογο,ουτε παιδοψυχολογο,για να μαθετε να συμπεριφερεστε,οτι αυτη η κυβερνηση αποτελειται απο σκατοψυχους κοπριτες που δημιουργησαν μια δυστοπια,το οτι υπαρχουν ψυχολογοι στα νοσοκομεια που ξυνουν τ’αρχιδια τους,οπως στο στρατιωτικο της περιοχης σου[ας τολμησει καποιος να μου την πει]το οτι εσυ και τα αλλα ζαβαή και πληρωμενα παπαγαλακια τρομοκρατειτε με ψεμματα δυστυχεις και απελπιδες,κυριως οικονομικα συνανθρωπους,δεν σου λεει τιποτε;Εδω στα μαιευτηρια εχει καγκελα για την επιλοχεια καταθλιψη,και εσεις που τα εχετε κανει βοθρο,απορειτε;Α!Δε μου λες,εκεινα τα τ-λεμφοκυτταρα,τι γινανε;[οποιος τριχας εχει αποριες,εδω ειμαι]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ