ΚΥΠΡΟΣ: Με δυνατή συνθετική ομάδα στο Τελ Αβίβ!


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, στην επίσημη σελίδα που διατηρεί για τον διαγωνισμό της Eurovision, ξεκίνησε από προχθές μια σειρά quizzes και teasers που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019!

Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της J.LO και του Pitbull On the floor με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019.  Στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» χθες δόθηκε η επίσημη απάντηση στον γρίφο, από τη δημοσιογράφο Έλενα Μακρή. O Alex P. είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και ο Teddy Sky, όπως και πέρσι που συμμετείχε και στα φωνητικά του “Fuego”, είναι στη συνθετική ομάδα, όπως σας ενημέρωσε και ο OGAE Greece.

Πριν από λίγο το ΡΙΚ προχώρησε στο δεύτερο quiz για την Κυπριακή συμμετοχή! Σε αυτό ζητάει να βρούμε πως συνδέεται με το τραγούδι της Κύπρου μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, το High on life” των Martin Garixx και Bonn.


Αναζητώντας, στη συνθετική ομάδα του συγκεκριμένου τραγουδιού βρίσκουμε μεγάλα ονόματα τραγουδοποιών και παραγωγών, όπως ο Albin Nedler και ο Kristofer Fogelmark (γνωστός ως Bonn). Ο Alex P, εκτός από τον Teddy Skyόπως ανακοινώθηκε, αλλά και τον Viktor Svensson με τον οποίο είναι μόνιμοι συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, έχει φαίνεται μαζί του στη συνθετική ομάδα και τους παραπάνω δύο τραγουδοποιούς.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που προμηνύει, αν μη τι άλλο, ένα δυνατό τραγούδι!

O Albin Nedler και ο Kristofer Fogelmark έχουν συμβάλλει στη δημιουργία πολύ μεγάλων επιτυχιών γνωστών καλλιτεχνών, όπως Avicii, DNCE, Demi Lovato, One Direction, Rod Stuart, Martin Garixx, κ.α.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν, επίσης, συμμετάσχει μαζί με τον Alex P και τον Viktor Svensson και στη δημιουργία του Unloved με την Τάμτα, το οποίο στο παρά πέντε δεν πήγε στη Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας, το 2015!

Τα πρώτα στοιχεία για την Κυπριακή συμμετοχή αποκαλύφθηκαν και αναμένονται ακόμα περισσότερα μέσα από τις αναρτήσεις του ΡΙΚ τις προσεχείς μέρες…

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και τη συμμετοχή της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ