Πρώην Υπουργός Υγείας ΗΠΑ: Υπέρ της εξισορρόπησης του ελέγχου των λοιμώξεων covid με τη συνολική δημόσια υγεία

Πρώην Υπουργός Υγείας ΗΠΑ: “Πρέπει να εξισορροπήσουμε τον έλεγχο των λοιμώξεων με τη συνολική δημόσια υγεία. Το CDC των HΠΑ παραδέχεται ότι οι νέες οδηγίες συνιστούν τη μείωση του χρόνου απομόνωσης στο μισό Ο πρώην Βοηθός Υπουργός Υγείας Brett Giroir συζητά όσον αφορά τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που συνιστούν τη μείωση του χρόνου απομόνωσης στο μισό.

Αφού η νέα καθοδήγηση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για την αντιμετώπιση της διατήρησης της συνολικής υγείας περιελάμβανε τη μείωση του χρόνου απομόνωσης έως και στο μισό, ο πρώην Βοηθός Υπουργός Υγείας Brett Giroir είπε στο “America’s Newsroom” ότι μια τέτοια καθοδήγηση είναι “πολύ καθυστερημένη” – αλλά εξήγησε γιατί δεν εφαρμόζεται σωστά.

BRETT GIROIR: Το CDC τελικά έγινε ξεκάθαρο. Δεν είναι απλώς μια άσκηση ελέγχου λοιμώξεων όπου κλειδώνουμε όλους και προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των λοιμώξεων. Πρέπει να εξισορροπήσουμε τον έλεγχο των λοιμώξεων με τη συνολική δημόσια υγεία, όπως η ψυχική υγεία και τα παιδιά στα σχολεία και οι ψυχολογικές βλάβες, καθώς και να διατηρήσουμε την κοινωνία σε λειτουργία.

Αυτό έχει καθυστερήσει πολύ για να συντομεύσει την περίοδο.

Ωστόσο, επειδή έχουν έλλειψη δοκιμών, δεν πιστεύω ότι εφαρμόζουν σωστά τις πραγματικές οδηγίες.

Και αυτό οφείλεται σε μια μακροπρόθεσμη έλλειψη προγραμματισμού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here