Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια η αγαπημένη παρουσιάστρια [vid]

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή “Ανοιχτά”, μιλώντας για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην επιτυχημένη της εκπομπή “Πάμε Πακέτο”, στην οικογένειά της αλλά και στο άγριο bullying που έχει υποστεί στο εργασιακό της περιβάλλον. Μια απολαυστική συνέντευξη που μας θύμισε το μπρίο και την ιδιαίτερη προσωπικότητα γεμάτη δυναμισμό που έχει η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Τι δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί 31 χρόνια, η Βίκυ είπε: “Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι στη θέση σου τόσα χρόνια. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλίμονο αν δεν αλλάζουμε με τα χρόνια. Πρέπει να έχεις την υπομονή και το ταλέντο αν θέλεις να ισορροπήσεις. Από ‘μένα είναι προστατευμένη η προσωπική μου ζωή. Δεν έδωσα ποτέ τα παιδιά μου στη δημοσιότητα, δεν άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθώ στα εξώφυλλα. Ήταν αρχή μου. Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου. Ό,τι και να έχω κάνει, τον Γιάννη τον βρίσκω πάντα σύμφωνο”. 

Για την επιτυχημένη της πορεία στον χώρο, η κα Χατζηβασιλείου ήταν απολαυστική: “Είχα ήδη τη φιλοδοξία μέσα μου. Όταν μου είπαν ότι προσλαμβάνομαι στο ραδιόφωνο, φτερούγισε η καρδιά μου. Ήξερα ότι είμαι στο δρόμο που έπρεπε να διανύσω. Στη Ζήνα Κουτσελίνη οφείλω το γεγονός ότι βρέθηκα στην τηλεόραση. Με είδε να παρουσιάζω τις τότε “Γυναίκες της χρονιάς” και μου είπε: “Εσύ πρέπει να κάνεις ψυχαγωγία, έλα να κάνουμε ένα ραντεβού”. Ήταν με τον Γιάννη Λάτσιο, μου έδειξαν κάποια πράγματα, αλλά δε με ενδιέφεραν. Μόνο το “έχεις γράμμα” είπα ότι θα έκανα. Μου λένε: “Αλήθεια, θες αυτό;”. Είδα ότι εκεί γίνεται κάτι ουσιαστικό. Δε με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση απλά για να κάνω και να υπάρχω σε αυτή. Το “γράμμα” τελικά έγινε “πακέτο”, ξεκίνησε με επιτυχία και τελείωσε έτσι, το αγάπησε πολύ ο κόσμος”. 

Τέλος, για τον επαγγελματικό εκφοβισμό επεσήμανε πως: “Είχα πάρα πολλές κόντρες στη δουλειά. Υπήρχαν άνθρωποι που μίλησαν προσβλητικά για εμένα δημόσια μέσα από το κανάλι μου. Υπέστην εργασιακό bullying από ανώτερο. Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα, μου είπαν για την ηλικία μου. Μίλησα με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και είπα: “Συγκρατήστε τον. Είναι ντροπή αυτό που κάνει για το ίδιο το κανάλι”. Υπάρχει τοξικότητα, ανταγωνισμός. Αναγκαστικά, όταν από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα της εκπομπής, με ενδιέφεραν τα νούμερα”. 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here