Κρούσματα σήμερα: Προς 35.000 μολύνσεις παραμονή Πρωτοχρονιάς


Κρούσματα σήμερα: Τον αριθμό τρία αναμένεται να δούμε και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις μολύνσεις που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο ΕΟΔΥ

«Μούδιασμα» θα προκαλέσουν, όπως φαίνεται, τα σημερινά κρούσματα που θα ανακοινωθούν, με το 2021 να μας αποχαιρετά με περισσότερες από 30.000 μολύνσεις Covid-19. Τα τελευταία στοιχεία από τα τεστ, που πραγματοποιήθηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή, δείχνουν ότι τα κρούσματα θα κινηθούν περίπου στις 35.000, όπως και χθες, όπου καταγράφηκε το «μαύρο» ρεκόρ.

Ενώ ιδιαίτερα υψηλός θα είναι και ο αριθμός των κρουσμάτων στην πρωτεύουσα, όπου χθες εντοπίστηκαν πάνω από 15.000. Η ραγδαία εξάπλωση, αποδίδεται προφανώς στη μετάλλαξη Όμικρον και τη μεγάλη μεταδοτικότητα που έχει το νέο αυτό στέλεχος του κορονοϊου. Ήδη η εν λόγω παραλλαγή έχει σχεδόν επικρατήσει στη χώρα, καθώς στις περισσότερες περιοχές πλέον έχουν καταγραφεί κρούσματα.

Ευχή όλων να μην επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των ειδικών που κάνουν λόγο για έως και 60.000 κρούσματα έως τις 20 Ιανουαρίου, αλλά και να μην δεχτεί άλλη πίεση το ΕΣΥ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ