Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Δημήτρη Κουτσούμπα από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου


«Τη νέα χρονιά, η λαϊκή πάλη και η συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορούν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα» ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το πρωί της Παρασκευής (31/12/2021), μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.

Τα παιδιά έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, κάλαντα της Ικαρίας και της Θράκης καθώς και τα δικά τους, αυτοσχέδια κάλαντα. Στα παιδιά και τους γονείς τους προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφού άκουσε τα κάλαντα, ευχήθηκε καλή χρονιά λέγοντας: «Το μέλλον ανήκει σε σας, τη νέα γενιά, στους νέους και τις νέες και βέβαια μαζί με τις μεγαλύτερες ηλικίες, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα σε αυτή τη ζωή από τον αγώνα όλων μας για να ζήσουμε σε μία νέα κοινωνία, χωρίς αδικία, χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς πόλεμο. Κι αυτή τη χρονιά που έρχεται, τη νέα χρονιά, το 2022, η λαϊκή κινητοποίηση και πάλη, η συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορούν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα σε όλες τις εξελίξεις. Καλή χρονιά σας εύχομαι ξανά, χρόνια πολλά, καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ