Κύπρος: Διασωληνωμένη μητέρα με κορονοϊό – Υποβλήθηκε σε έκτακτο τοκετό


Kύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εγκυμονούσα θετική στον κορονοϊό, η οποία έπρεπε να υποβληθεί σε έκτακτο τοκετό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «η κατάστασή της είναι δύσκολη, αλλά αυτή η κατάσταση μπορούσε να αποφευχθεί λαμβάνοντας το εμβόλιο. Είχα επισκεφθεί το νοσοκομείο Αναφοράς και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έχω μπει στις Εντατικές. Αυτό που είδα στις Εντατικές εύχομαι να μην το ζήσει κανείς. Τα άτομα που αποφασίζουν να μην εμβολιαστούν πρέπει να σκεφτούν και τους συγγενείς τους που θα αφήσουν πίσω όταν θα νοσηλευτούν».

«Γεννήθηκε αυτό το μωράκι και πού ήταν ο πατέρας; Πού ήταν η γιαγιά; Ήταν σπίτι τους γιατί ήταν με κορονοϊό. Γιατί ήταν με κορονοϊό; Γιατί δεν έβαλε το εμβόλιο. Είναι ξεκάθαρες οι απόψεις των ειδικών εάν βοηθά το εμβόλιο τις εγκυμονούσες. Τα περισσότερα άτομα της οικογένειας ήταν ανεμβολίαστα και φτάσαμε στο σημείο, ενώ γεννιέται ένα παιδί, που είναι ώρα χαράς, η οικογένεια να ζει τον πανικό, αν θα ζήσει το παιδάκι και αν θα ζήσει η μητέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ