Θεσσαλονίκη: Ολονύχτιος αγώνας να σωθεί η 16χρονη που νοσεί από κορονοϊό και διασωληνώθηκε


Για την οριακή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία, και τον κίνδυνο που δεν έχει περάσει ακόμα, μίλησε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», αναφερόμενος στον αγώνα που δόθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για την 16χρονη που διασωληνώθηκε.

«Εσείς μεταδίδετε τις ωραίες εικόνες, αλλά εμείς αγωνιζόμασταν όλη τη νύχτα να σώσουμε ένα κοριτσάκι 16 χρονών που ήλθε με κορονοϊό και διασωληνώθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση» είπε ο ίδιος. Ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επέστησε την προσοχή των πολιτών, σημειώνοντας ότι η 16χρονη είχε υποβληθεί σε τρία αντιγονικά τεστ που βγήκαν αρνητικά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να υποτιμήσουν την κατάσταση και να θεωρήσουν ότι πρόκειται για ένα απλό κρυολόγημα.

Όπως είπε, το κορίτσι έφθασε στο νοσοκομείο «στα πρόθυμα της ανακοπής», αλλά ευτυχώς πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς αντέδρασε θετικά στη θεραπεία.
«Δυσκολευτήκαμε όλη τη νύχτα να την φέρουμε σε μία ισορροπία» ανέφερε.
«Φοβηθήκαμε ότι μπορεί να είναι Όμικρον, αλλά είναι η Δέλτα μετάλλαξη» συμπλήρωσε. Σε ό,τι αφορά τις πιέσεις στο ΕΣΥ, ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι «δεν περιμέναμε στο τέλος του 2021 να βρισκόμαστε σε αυτήν την έκτακτη κατάσταση», προειδοποιώντας για «μεγαλύτερο τσουνάμι».
Συγκεκριμένα, ο ίδιος, στη σκιά και της Όμικρον, τόνισε ότι είναι «εντυπωσιακή η έκρηξη που καταγράφεται στην κοινωνία με την τεράστια διασπορά του ιού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν δεν μπορειτε να σωσετε αυτο το αγγελουδι και αν δεν διορθωσετε ΧΘΕΣ την κατασταση που δολοφονει ανθρωπους[εμεις μαζι σας]τοτε ουτε μεσα στη γη να κρυφτειτε.Αντι να πολεμησουμε ολοι μαζι τους δολοφονους μας,εσεις,αρνητες του Ιπποκρατη,γινεστε υποτακτικοι και αβανταδοροι.Τι απαντησατε στο καθαρμα Σχοινα,οταν μας ειπε κυνικα οτι,εχουμε εννια θεραπειες,αλλα πουλαμε εμβολια;Και κατι προσωπικο,μιας και κανενα πορνιδιο των ΜΜΕ δεν σε ρωτησε:Τι εγινε με τα τ-λεμφοκυτταρα;[Ναι εκεινα που κανανε ΕΡΑΝΟ για 250 χιλιαδες,μιας και ο Κουλης σου προτιμησε να τα δωσει στα τηλεοπτικα πορνεια]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ