Ερευνητής της ΕΛ.ΑΣ. για απαγωγή Κυπαρίσση: “Κάτι μας κρύβει η οικογένεια” – Όλες οι εξελίξεις

Ως απαγωγή ερευνάται πλέον και επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να εξετάζουν ήδη υλικό από κάμερες και στίγματα κινητών τηλεφώνων.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις από πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του επιχειρηματία.

Ερευνητής της υπόθεσης όμως τονίζει πως “δεν μας λέει την αλήθεια η οικογένεια του με συνέπεια να χάνουμε πολύτιμο χρόνο”.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του επιχειρηματία έλαβε τηλεφώνημα από τους δράστες όπως είπε ο αδερφός του οι οποίοι και ζήτησαν λύτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο οι απαγωγείς έστειλαν στην οικογένεια και φωτογραφία του 40χρονου, ο οποίος είναι υπό κράτηση σε άγνωστο σημείο, ενώ ζήτησαν να μην εμπλακεί η αστυνομία.

Το γεγονός αυτό η αστυνομία το χαρακτηρίζει ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο από τους απαγωγείς κάτι που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι ερασιτέχνες. Αυτό όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο αφού δεν γνωρίζουν την τέχνη της απαγωγής και ενδεχομένως να φοβηθούν κάτι που θα αποβεί μοιραίο για τον απαχθέντα.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου απήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρώσει βραδινή του έξοδο για φαγητό.

Διαβάστε το χρονικό της απαγωγής εδώ: Απαγωγή Κυπαρίσση: Αυτός είναι ο 40χρονος επιχειρηματίας που απήχθη στο Ντράφι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here