Φλουρονα : Νέος ιός με ταυτόχρονη νόσηση κορωνοϊού και γρίπης


Ο ιός Flurona είναι  συνδυασμός νόσησης κορωνοϊού και γρίπης δηλαδή διπλή μόλυνση.Στο Ισραήλ καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα σε μια νεαρή έγκυο γυναίκα που εισήχθη στο νοσοκομείο και ήταν ανεμβολίαστη .

Πρόκειται για ένα σπάνιο μείγμα του ιού της γρίπης και του ιού του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το  υπουργείο Υγείας του Ισραήλ .Μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Hamodia, ο καθηγητής Arnon Vizhnitser, διευθυντής του Γυναικολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Beilinson, δήλωσε: «Διαγνώστηκε με γρίπη και κοροναϊό αμέσως μόλις έφτασε.

Τα εμβόλια εκπαιδεύουν το ανοσολογικό σύστημα του οργανισμού  :

  • Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας εκτιμάται ότι μελετά τα αποτελέσματα από την νοσηλεία της γυναίκας για να καταλάβει αν ο συνδυασμός των δύο λοιμώξεων ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει μια πιο σοβαρή ασθένεια.

Κύμα γρίπης στο Ισραήλ

Το Ισραήλ βιώνει κύμα γρίπης, καθώς τα ισραηλινά νοσοκομεία έχουν μέχρι στιγμής περιθάλψει 1.849 ασθενείς με αυτή την ασθένεια την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών και το ισραηλινό υπουργείο Υγείας. Την ίδια στιγμή και ο κορονoϊός σαρώνει τη χώρα καταγράφοντας ρεκόρ κρουσμάτων.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ