Covid-19 Νέα Υόρκη: Το πρόγραμμα θεραπείας με βάση τη φυλή κρύβει μια φρικτή ειρωνεία


Covid-19 Νέα Υόρκη: Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης δίνει προτεραιότητα στους μη Λευκούς στη διανομή από του στόματος αντιιικής θεραπείας για την COVID Το πρόγραμμα θεραπείας της COVID-19 στη Νέα Υόρκη που βασίζεται σε αγώνες κρύβει «φρικτή ειρωνεία»: Tammy Bruce Η συνεργάτης του Fox News, Tammy Bruce, λέει ότι η καταλληλότητα της πολιτικής από του στόματος αντιιικής θεραπείας είναι επιβλαβής και παράνομη και μπορεί να κοστίσει ζωές ανθρώπων.

Η συνεργάτης του Fox News, Tammy Bruce, έκανε λόγο για τη “φρικτή ειρωνεία” της αμφιλεγόμενης επιλεξιμότητας της Νέας Υόρκης για την από του στόματος αντιική θεραπεία COVID-19 το Σάββατο “Fox & Friends Weekend”, υποστηρίζοντας ότι οι κυβερνητικές υγειονομικές εντολές που απευθύνονται σε μειονότητες κάνουν τους έγχρωμους ανθρώπους να υποψιάζονται την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. προθέσεις. TAMMY BRUCE: Αυτή είναι η φρικτή ειρωνεία, είναι ότι τα ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ των έγχρωμων ανθρώπων -ιδίως των μαύρων Αμερικανών- είναι χαμηλότερα επειδή, όπως είναι κατανοητό, έχουν κάποιες υποψίες για τις προθέσεις της κυβέρνησης λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία, ειδικά όσον αφορά την υγειονομική περίθαλψη, όταν πρόκειται για κρατικές εντολές…

Η κυβέρνηση στο παρελθόν έχει λάβει αποφάσεις με βάση το χρώμα του δέρματος των ανθρώπων, με βάση την εθνικότητα, εναντίον τους. Ήταν ένα πρόβλημα. Και όταν εξακολουθούμε να το βλέπουμε να συμβαίνει στον 21ο αιώνα, ξέρετε, οι έγχρωμοι δεν πρόκειται να το δουν και να πουν, “Ω, υπέροχα, τώρα έχουμε το καλό τέλος του ραβδιού”. Είναι ένα σημάδι ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από αυτό το παρελθόν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ