Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και πρόστιμο 5.000 ευρώ για το κορονο-ρεβεγιόν στις τουαλέτες μπαρ


Πάρτι μέσα σε… τουαλέτες μεγάλου μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη έστησαν κάποιοι ξεροκέφαλοι, αδιαφορώντας πλήρως για τα μέτρα που ισχύουν κατά του κορονοϊού. Ωστόσο, δεν άργησαν να έρθουν οι συλλήψεις

Viral έγινε χθες ένα βίντεο στο Tik Tok και το οποίο αναπαράχθηκε από εκατοντάδες χρήστες του Twitter, από παράνομη εκδήλωση για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς που στήθηκε σε τουαλέτα μπαρ της Θεσσαλονίκης. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η μουσική ήταν στο τέρμα και το μπαρ εξυπηρετούσε κανονικά τους θαμώνες.

Τελικά στο εν λόγω κατάστημα διασκέδασης στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης ασθενειών.

Το βίντεο με τους νεαρούς που διασκέδαζαν χορεύοντας και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις, ανήρτησε μάλιστα στο διαδίκτυο ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Για την υπόθεση συνελήφθη ακόμη η 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Πρόστιμο αντίστοιχου ύψους και αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε επίσης τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης της, που λειτουργούσε την επιχείρησή του μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ