Προσλήψεις στο Κεντρικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου


ΑΣΕΠ: Το Κεντρικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων

Οι προσλήψεις θα γίνουν για την υλοποίηση της Πράξης «Ανάπτυξη υπηρεσιών ολοκληρωμένης Κοινοτικής Θεραπείας και νοσηλείας κατ’ οίκον από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου» του Άξονα Προτεραιότητας 5 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας στη Κρήτη» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη 2014-2020».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Τρανταλλίδου 17, Τ.Κ. 74132, Ρέθυμνο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματεία –Πρωτοκόλλου, υπόψη κας Αποστολάκη Νικολέτας (τηλ.επικοινωνίας: 28313-42241).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ