Κάτια Δανδουλάκη: Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες, η επαγγελματική βουλιμία και η κατάθλιψη


Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σαν Βίρνα Δράκου στη Λάμψη, ως η αγαπημένη του Παπαφλέσσα, αλλά και πρόσφατα με τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, πάντοτε καταφέρνει να συγκλονίζει με τις ερμηνείες της. Καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την κατάθλιψη που την ταλαιπώρησε στη ζωή της. Μια σπουδαία καλλιτέχνης, που μιλά μέσα από την ψυχή της και εύχεται ζωή και αγάπη για το 2022.

Τι δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη

Για την υπερκόπωση στη δουλειά της και την επαγγελματική βουλιμία που παρουσιάζει, η μεγάλη ηθοποιός ανέφερε: “Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου με τη δουλειά αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι ευγνώμων και αισιόδοξη για τη ζωή μου. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι κινητήριος δύναμη. Με φόβο δεν γίνεται τίποτα. Θέλει ενέργεια. Νομίζω πως είχα ένα ένστικτο στις επιλογές. Ήταν καταιγιστικός ο ρυθμός που ερχόντουσαν οι προτάσεις. Δεν προλάβαινα να τελειώσω το ένα ξεκινούσε το άλλο. Οι προτάσεις που είχα ήταν η μια καλύτερη από την άλλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλεια. Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες ήταν τόσο επάνω μου. Με οδηγούσε η ψυχή μου. Ένα πράγμα δεν κατάφερε η Αννέτ. Να δει τον γιο της. Το κατάφερε μετά θάνατον”. 

Όσο για την κατάθιψη που βίωσε μία φορά στη ζωή της, η Κάτια Δανδουλάκη σχολίασε πως: “Μια φορά χρειάστηκα τη βοήθεια γιατρού. Έπαθα κατάθλιψη είπα πως αυτό δε θα το βγάλω πέρα μόνη μου. Έκανα μεν μόνη μου ότι μπορούσα με αυτογνωσία αλλά και με φάρμακα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Γι’ αυτό και πιστεύω πως όταν κάποιος μεγαλώσει με αγάπη κι αγκαλιά σπάνια θα γίνει αυτοκαστροφικός. Μόλις συντονιστώ με την ψυχή μου, ό,τι μου λέει το κάνω. Όταν φοβάμαι νιώθω ασυντόνιστη. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το μέλλον. Ο φόβος είναι το αντίθετο από τη δημιουργία”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ