Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο στην πακιστανική κοινότητα


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει ακύρωση κανενός προστίμου που επιβλήθηκε στο Σύνταγμα τη βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, έπειτα από τρία 24ωρα, στελέχη της κυβέρνησης πήραν θέση για τις απαράδεκτες εικόνες στο Σύνταγμα τη βραδιά της αλλαγής του χρόνου. Παράλληλα, η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα με επίσημη ανακοίνωση απολογήθηκε για τη μη τήρηση των μέτρων, ζητώντας μάλιστα επιείκεια και ακύρωσή τους καθώς δεν έγινε τίποτα από πρόθεση και οργανωμένα, όπως αναφέρει.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο, ήταν κάθετος και σε μήνυμά του στο Twitter ανέφερε πως κανένα πρόστιμο δεν πρόκειται να ακυρωθεί. Ο κ. Θεοδωρικάκος σε μήνυμά του στο Twitter υπογράμμισε πως οι νόμοι ισχύουν το ίδιο για όλους ανεξαιρέτως.

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ