Άγριες Μέλισσες 10/01: Νέα επεισόδια έρχονται για τη σειρά από Δευτέρα 10 Ιανουαρίου


Σε πόσους έχει λείψει η σειρά “Άγριες Μέλισσες”; Σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν αντίστροφα μέχρι την έναρξη των πρώτων επεισοδίων για τη νέα χρονιά.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν κάνει πρεμιέρα η σειρά και ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει για όλους τους fans ένα καθηλωτικό trailer. Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς ανασκουμπώνονται και συνεχίζουν να συναρπάζουν με τις καθηλωτικές τους ερμηνείες.

Μείνετε συντονισμένοι από την επόμενη Δευτέρα λοιπόν και απολαύστε μια από τις καλύτερες σειρές της σεζόν! Κάτια Δανδουλάκη, Νίκος Ψαρράς, Αιμίλιος Χειλάκης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Μιχαλάκη και πολλοί ακόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί σε ένα αριστούργημα της Μελίνας Τσαμπάνη, υπό την καθοδήγηση του Λευτέρη Χαρίτου.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής πρόκειται να παντρευτούν και το εκμυστηρεύονται στα αδέρφια του Κωνσταντή, αλλά και στον Νώντα. Μαθαίνοντας για τον επικείμενο γάμο, ο Δούκας μαθαίνει αντιδρά άσχημα. Εξάλλου, στα μάτια του η Δρόσω πάντοτε θα παραμένει η φόνισσα του γιου του, του Σέργιου. Από την άλλη μεριά, Νικηφόρος και Ασημίνα νιώθουν για λίγο σαν οικογένεια, ενώ η Ασημίνα πληροφορείται για τον τραυματισμό του Πέτρου και σοκάρεται από αυτό. Η Λενιώ και ο Λάμπρος επιθυμούν να ξεπεράσουν την εξορία και γι’ αυτό έρχονται πολύ κοντά, περνώντας κάθε στιγμή μαζί.

Η Ζωή ορθώνει το ανάστημά της στον Ακύλα θαρραλέα, περιμένοντας να μάθει πώς θα τιμωρηθεί για τον Κωνσταντή και την σχέση που είχε συνάψει μαζί του κρυφά. Ο Ακύλας όμως πιάνει τον Κωνσταντή και ζητάει εξηγήσεις από εκείνον. Η Λενιώ συνεχίζει να ξυπνά βαθιά συναισθήματα στον Ζάχο. Επομένως, δεν την αφήνει να του φύγει. Αντιθέτως, το βάζει σκοπό στη ζωή του να την κερδίσει και πάλι όσο δύσκολο και αν αποδειχθεί αυτό. Στο Διαφάνι, κανείς δεν χαμογελάει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ