Μυριέλλα Κουρεντή: Κατέρρευσε και ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν εκεί [vid]


Το Survivor είναι γνωστό ότι σπρώχνει τους παίκτες στα όριά τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και χτες στον στίβο μάχης με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, πιέστηκε τόσο πολύ που έχασε την ανάσα της. Είναι φυσικό να πανικοβληθεί, καθώς δεν πρόκειται για κάτι αναμενόμενο.

Όμως η υπερπροσπάθεια σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υπερβολική υγρασία αποτελούν ένα mix άκρως επικίνδυνο. Και ειδικά τώρα που διανύουμε ακόμη τις πρώτες ημέρες στο νησί, οι παίκτες σίγουρα είναι εξουθενωμένοι.

Η ταλαιπωρία τους μειώνει τα ψυχικά αλλά και σωματικά αποθέματα, οδηγώντας σε συμβάντα όπως αυτό της Μυριέλλας. Ωστόσο, πολύ γρήγορα βρέθηκε κοντά της ο φίλος της από την άλλη ομάδα, ο Μαχητής Γιώργος Κατσαούνης. Την σήκωσε στα χέρια του και την μετέφερε κάπου μακριά από τον κόσμο, έτσι ώστε να ηρεμήσει και να βρει την αναπνοή της και πάλι. Μια ιπποτική συμπεριφορά που όμως εύκολα παρερμηνεύεται.

Η Μυριέλλα Κουρεντή καταρρέει

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Μυριέλλα Κουρεντή άκουσε εμψυχωτικά λόγια από τον Γιώργο Κατσαούνη που της έλεγε “Εγώ είμαι εδώ για σένα”. Αν και πολλοί δεν πείστηκαν από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε και το θεώρησαν τραβηγμένο, εντούτοις μπορεί να είναι αλήθεια. Όπως και νά’χει, το γεγονός ότι έσπευσε ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας να την εμψυχώσει και να την βοηθήσει να συνέλθει δεν το δέχτηκαν καλά οι υπόλοιποι συμπαίκτες της Μυριέλλας. Ο Βαλάντης αντέδρασε άσχημα και αυτή η φιλονικία συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού. Μάλιστα ο Βαλάντης έστρεψε τα βέλη του προς τον Γιώργο Κατσαούνη και του ζήτηε τον λόγο. Ανέφερε πως είναι πρόδηλο σε όλους ότι οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά. Όμως τόνισε πως μιας και πρόκειται για παιχνίδι επιβίωσης, οι έρωτες μπορούν να περιμένουν. Και οι δύο το αρνήθηκαν σθεναρά, όπως ήταν εύλογο. Αλλά οι αντιδράσεις υπάρχουν και οι ισορροπίες έχουν ήδη διαταραχθεί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ