Νίκαια: Χειροπέδες σε 18χρονο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.020 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 144 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη

Δεκάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκαν στο σπίτι ενός 18χρονου στην Νίκαια από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Τμήματος Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

Ο νεαρός εντοπίστηκε να επιβαίνει σε ηλεκτρικό μοτοποδήλατο και έγινε έρευνα από την οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μία μπλε πλαστική σακούλα που περιείχε πέντε συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων η κάθε μία καθώς και δύο κούτες τσιγάρων (20 πακέτα) διάφορων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στη Νίκαια. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.020 πακέτα τσιγάρων και 144 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, που πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο προς υπολογισμό του ύψους των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε επίσης το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here