Όμορφοι γλουτοί: Πώς να κάνετε τους γλουτούς σας να δείχνουν πιο σμιλευμένοι


Αν οι γλουτοί σας δεν είναι τόσο μεγάλοι και τόσο πεταχτοί όσο θα θέλατε. Αν τα DNA σας δεν προβλέπει ότι τα οπίσθιά σας πρόκειται να μεγαλώσουν, τότε είναι σίγουρο ότι πρέπει να γίνεται γνώστες ορισμένων τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εκτός από το να παίρνετε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ και να κάνετε ετήσιες συνδρομές στο γυμναστήριο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνετε τα οπίσθιά σας φαίνονται μεγαλύτερα και πιο όμορφα.

  • Σορτς σε φωτεινά χρώματα: Αγοράστε σορτς ή παντελόνια σε έντονα χρώματα που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή στο κάτω μέρος του σώματός σας. Αποφύγετε όμως τα γυαλιστερά υφάσματα όπως το σατέν, τον ταφτά, το μετάξι και παρόμοια υφάσματα που έχουν γυαλάδα και μπορούν να μεγεθύνουν τις ατέλειες.
  • Κόκκινη φούστα σε έντονο χρώμα: Μια τολμηρή φούστα με ανοιχτόχρωμο τοπ θα προσθέσει σίγουρα απιπλεόν βλέμματα στο κάτω μέρος του σώματός σας.
  • Καρό πλισέ φούστα: Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια σε πλισέ φούστες με καρό μοτίβο που είναι γνωστό ότι προσθέτουν όγκο. Επειδή είναι πτυχωτό, προσθέτει όγκο χωρίς να δείχνει ατημέλητο. Την ίδια στιγμή τα χρώματά του έρχονται σε αντίθεση με ένα λευκό τοπ που μπορείτε να φορέσετε από πάνω. Τέλος, η ελαστική ταινία γύρω από τη μέση αυξάνει την αναλογία ισχίου και μέσης κάτι που δείχνει τους γλουτούς σας μεγαλύτερους.
  • Εσώρουχα για σφιχτούς γλουτούς: Φορέστε στρινγκ. Οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να φορούν συνηθισμένα εσώρουχα γιατί πολλές βρίσκουν ότι τα στρινγκ είναι άβολα ή μη πρακτικά. Φορέστε τα όταν δεν θέλετε να ανησυχείτε για τις ορατές γραμμές του εσωρούχου στα ρούχα σας και είναι σίγουρο ότι οι γλουτοί σας θα δείχνουν μεγαλύτεροι.
  • Φορέστε τακούνια: Ενώ οι φτέρνες δεν παίζουν ρόλο στην περίμετρο των γλουτών σας, το να φοράτε τακούνια βελτιώνει τη στάση σας, κάνει το στήθος σας να βγαίνει προς τα έξω και τους γλουτούς σας να φαίνονται πιο πάνω και πιο σφριγηλοί. Όταν φοράτε ψηλοτάκουνα, σφίγγετε τους μύες των ποδιών και των γλουτών σας ώστε να μπορείτε να ισορροπήσετε. Αυτό εκτός από το γεγονός ότι τους κάνει να δείχνουν μεγαλύτερους τους γυμνάζει κιόλας. Όσο πιο ψηλά είναι τα τακούνια, τόσο πιο στρογγυλός και ανασηκωμένος θα δείχνει ο πισινός σας.

Ακολουθήστε τις πιο πάνω ενδυματολογικές επιλογές και θα δείτε ότι θα αλλάξετε την αναλογία του κορμιού σας πολύ εύκολα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ