Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γεωργιανού στο Μοσχάτο – Εκτελεστής και ο ίδιος


Οι έρευνες για τη μαφιόζικη δολοφονία του 41χρονου “Σότικο” στο Μοσχάτο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 41χρονος που έπεσε νεκρός μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του παιδιού του, εξετάζεται εάν αποτελούσε μέλος της γεωργιανής μαφίας και το εάν είχε εμπλακεί παλαιότερα σε παράνομες υποθέσεις ή πιθανές διενέξεις που επέφεραν κάποιου είδους ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακόμη διερευνάται το εάν η δολοφονία του μπορεί να σχετίζεται με τη διαχείριση του ταμείου από τις εγκληματικές ενέργειες αλλοδαπών κακοποιών.

Στην ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο ερευνάται και κάθε άλλο ενδεχόμενο, καθώς ο δολοφονηθείς διέμενε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και δεν είχε ποινικό μητρώο στη χώρα μας. Παράλληλα, ερώτημα παραμένει ποια ήταν η πηγή εσόδων του, καθώς δεν φαινόταν να ασκεί κάποιο επάγγελμα.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» επίσης υλικό από κάμερες στο Μοσχάτο, το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν «καθαρό» ή είχε ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη περίπτωση.

Το χρονικό της δολοφονίας του 41χρονου στο Μοσχάτο

Άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στην οδό Ταξιαρχών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μόλις τον είδαν να βγαίνει από το αυτοκίνητο, οι δράστες άρχισαν να τον πυροβολούν με τον 40χρονο Γεωργιανό να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής που κάνουν λόγο για τρεις με τέσσερις πυροβολισμούς.

Εξελίξεις από τις έρευνες του Εγκληματιλογικού – Εκτελεστής και ο ίδιος

Αστυνομικές πηγές, εξετάζουν τη συμμετοχή του 41χρονου Γεωργιανού σε συμβόλαια θανάτου δυο μπράβων -ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού- κατά τα τελευταία δυο χρόνια στην Αττική. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι ήδη έχουν ταυτοποιηθεί από το υλικό που είχε συγκεντρώσει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη κατοχή του η Δίωξη Εκβιαστών, η νύχτα ήξερε τον “αόρατο” από τις Αρχές Γεωργιανό ως “βαρύ πιστόλι”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ