Survivor 05/01: Μια ακόμη αποχώρηση στο Survivor από την ομάδα των Διασήμων [trailer]


Απόψε στο Survivor έφτασε η ώρα για τη δεύτερη αποχώρηση και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Μετά από το τελευταίο επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού, οι τρεις υποψήφιοι έχουν κλειδώσει και λίγες μόλις ώρες έμειναν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Αυτή την εβδομάδα, και πάλι υποψήφιος είναι ο Βαλάντης για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Τον πλαισιώνουν αυτή τη φορά η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία κατονόμασε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που κέρδισε την ατομική ασυλία. Ποιος θα φύγει από το Survivor; Θα το μάθουμε απόψε!

Survivor 05/01: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Βαλάντης είναι για μια ακόμη φορά εκτός εαυτού, μην μπορώντας να συγκρατήσει τιν εκνευρισμό του. Αυτή την στιγμή, τα πυρά του δεν δέχεται μονάχα η Μυριέλλα Κουρεντή. Αντιθέτως, και η Ευρυδίκη γίνεται δέκτης των φωνών του και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Εξάλλου, υπάρχει ακόμη ένας αγώνας επάθλου που πρέπει να τον διεκδικήσουν. Η πείνα έχει ξεκινήσει και… χτυπάει κόκκινο! Μετά τα αγωνιστικά δρώμενα, φυσικά το Συμβούλιο του Νησιού θα αποκαλύψει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor.

Η αγωνία είναι έκδηλη στα μάτια όλων, αφού οι Διάσημοι φαίνεται πως μαστίζονται από μια εσωτερική διάσπαση σε δύο ομάδες. Εκνευρισμένος είναι και ο Γιωρίκας Πηλίδης, ενώ και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Ο Βαλάντης από την άλλη πλευρά έχει κατηγορήσει και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως τεμπελχανά και ιντριγκαδόρο. Εκείνος ανταπάντησε πως αυτή είναι προφανώς η στρατηγική του Βαλάντη, για να παρουσιαστεί ως θύμα και να κερδίσει ψήφους από αυτή τη διαδικασία. Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ και παρακολουθήστε την αποψινή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ