Μυστήριο με σφαίρα στα γραφεία εταιρείας στον Κολωνό


Η εταιρεία ήταν κλειστή από 1η έως 3 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της να αντιληφθεί τι συνέβη όταν επέστρεψε από τις γιορτινές διακοπές

Μυστήριο καλύπτει υπόθεση με σφαίρα που «καρφώθηκε» στα γραφεία εταιρείας στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Κολωνού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 39χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, με δραστηριότητα σε θέματα πληροφορικής και διαδικτύου, κάλεσε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι τα γραφεία έχουν υποστεί φθορές πιθανότατα από βλήμα πυροβόλου όπλου.

Άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι πράγματι οι φθορές προέρχονται από σφαίρα όπλου που «καρφώθηκε» στον 5ο όροφο από άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα τρύπησε την τσιμεντοσανίδα του εξωτερικού τοιχίου του δώματος και στη συνέχεια προσέκρουσε στο ταβάνι με αποτέλεσμα την αλλαγή της πορείας , διαπέρασε τον διαχωριστικό τοίχο , διαπέρασε και δεύτερη γυψοσανίδα και κατέληξε στο πάτωμα μεταξύ τοίχου και γυψοσανίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία ήταν κλειστή από 1η έως 3 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της να αντιληφθεί τι συνέβη όταν επέστρεψε από τις γιορτινές διακοπές.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, ενώ ο 39χρονος υποστήριξε ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν που θα μπορούσε να θέλει να του κάνει κακό. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για αδέσποτη σφαίρα που εκτοξεύτηκε από κάποιον ασυνείδητο που πυροβολούσε στον αέρα κατά τις γιορτινές ημέρες είτε της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είτε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ